2777
2789

من هیج کاارم این وسط

الان چون بخاطر عمل شوهرم اومدیم خونه خواهرشوهر

م با خانواده شوهرم اومدیم

بعد دیشب زن عموی شوهرم زنگ زد احوالپرسی شوهرم

با مادرشوهرم حرف زد فکر کردم منو میخواد با من حرف بزنه احوال شوهرمو بپرسه گفت بده دخترت از خواهرشوهر و مادرشوهرم احوال شوهرمو پرسید منم این وسط کاره ایی نیستم

جالبه قبلام عمل کرد هیچکسی از فامیلای شوهرم بمن زنگ نمیزدن ب مادرشوهرم زنگ میزدن.

چ جور بهشون بفهمونم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعدا هم تو بهشون زنگ نزن برای احوال پرسی کسی نمیتونه گلایه کنه

میخوام ب شوهرم بگم

اخه میدونی جالب چیه جالب اینجاست که ماادر شوهرم چیزی پیش میاد برای فامیلاش هی بمن میگه زنگ بزنم میخوام اینبار گفت بگم ب شوهرم و خودش ک اونا چقدر احوال شوهرمو پرسیدن منم همونقدر احوالپرسی میکنم

یعنی چی معلومه خواهرشوهرم بهش نزدیک تره الان یا من؟

دختر خوب فامیلای شوهرت بخاطر بخاطر قدرشناسی همون مادرشوهرت زنگ میزنن چون فامیل اونان دیگه فکر نکنه نیاز باشه باشمام حرف بزنن شمام فامیلای خودت برا احوالپرسی باید بهت زنگ بزنن

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت

دو روز اومدی خونه مادرشوهر ببین قد تاپیک زدی از اون بنده خدا یک کم صبر و حوصلت بیشتر کن دختر واسه هرمسعله پیش پا افتاده ای که آدم اینقد فکر و خیال نمیکنه اونا عادی ان یکم رو خودت کار کن

دو روز اومدی خونه مادرشوهر ببین قد تاپیک زدی از اون بنده خدا یک کم صبر و حوصلت بیشتر کن دختر واسه هر ...

چیکار کنم اخه 

الانم نشستن برا خودشون یواش در گوش هم حرف میزنن

شوهرم برا عمل رفته مادرشوهرم ک خودشو همیشه نگرانش نشون میده حتی ی زنگم بهش نزد

به همه رفیقاش زنگ زد ب شوهرم نزد 

الکیم وقتی فقط خودمونیم خودشو نگرانش نشون میده

چیکار کنم اخه الانم نشستن برا خودشون یواش در گوش هم حرف میزننشوهرم برا عمل رفته مادرشوهرم ک خودشو هم ...

عمل شوهرت چیه شاید پیش پا افتاده اس گلم.خب نگرانی که نباید بیس چهار ساعته باشه به هر حال اون مادره به حسش شک نکن من فکر می کنم شما خیلی کم پیش اومده بیای خونه مادر شوهرت واسه اینه همه رفتارش واست عجیبه حالا چند روز تحمل کن باهمین نی نی سایت سرگرم باش تا میری خونه خودت

یعنی چی معلومه خواهرشوهرم بهش نزدیک تره الان یا من؟

من خودمم دوست ندارم با اقوام شوهرم تلفنی حرف بزنم ..خوب طبیعیه برای احوال پرسی سوهرت به خواهر و مادرش زنگ بزنن ..اصلا رو ایم قضایا حساس نشو ..بیخیال بابا