2777
2789
عنوان

باحرفای وکیل فهمیدم ما زنا خیلی بدبختیم

| مشاهده متن کامل بحث + 853 بازدید | 43 پست

اینجوری هم نیست که بدون دلیل طلاق بده برای قاضی باید محرز بشه دلیل منطقی وجود داره و مرد باید مهریه را بده به نظرم اینجوری هم دیگه نیست که قانون در حق زن ظلم کرده والا من خیلی دیدم کسایی که طلاق گرفتن و مهریه گرفتن و مرد بدبخت کردن …. همین الان سقف سکه تعداد ۱۱۰ تا هست و که قیمتش حدود ۶ میلیارد هست 

درسته قسط بندی میکنن خوب معلومه اکثرا نمیتونن یکدفعه ۶ میلیارد مهریه بدن 

البته این در مورد سکه و طلا هست اگر مهریه خونه و زمین باشه که باید به نام بزنه 

[QUOTE=366151111]مرد اراده کنه میتونه به علت عدم تمکین طلاق بده[/QUOTE

کشکی نیست که اراده کنه فقط  می تونه شکایت کنه از زن و دادگاه تشکیل میشه احضاریه میره برای زن ،طلاق یه پروسه خیلی طولانیه مگه اینکه توافقی جدا شن

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

[QUOTE=366151111]مرد اراده کنه میتونه به علت عدم تمکین طلاق بده[/QUOTEکشکی نیست که اراده کنه فقط می ...

نه عزیزم حق طلاق با مرده و مرد با گواهی‌عدم امکان سازش به راحتی‌طلاق میگیره و دادگاه هم رای رو صادر میکنه حتی اگه زن رضایت نداشته باشه مرد بدون هیچ دلیلی ام میتونه زن‌رو طلاق بده ولی زن برای طلاق باید دلیل ارائه بده

ماده ۱۱۳۳ قانون مدنی

نه عزیزم حق طلاق با مرده و مرد با گواهی‌عدم امکان سازش به راحتی‌طلاق میگیره و دادگاه هم رای رو صادر ...

آخه من هم چین موردی دیدم مرد طلاق میداد اما زن نه خیلی برو بیا داشتن تا جدا بشن حق طلاق هم با مرد بود 

آخر توافقی جدا شدن 

باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃

اگر زن بره درخواست طلاق بدهبازم بهش نفقه و مهریه تعلق میگیره؟

آرع فک کنم ولی دو سالی طول می‌کشه 

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
نه عزیزم حق طلاق با مرده و مرد با گواهی‌عدم امکان سازش به راحتی‌طلاق میگیره و دادگاه هم رای رو صادر ...

خب اگ ادله داشته باشیم ک خیانت کرده چی؟؟؟؟

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 

بله درسته اما وقتی مرد بخواد طلاق بده یعنی طلاق از طرف مرد باشه 

حداقل چیزی که دیذم قاضی برای مهریه خیلی سختگیری میکنه یعنی اینجوری نیست که بگه باشه بیا طلاق بده حالا خانوم شما بدو برای مهریه ات آقا هم ادعای عسر و حرج بکنه ما هم قسط بندی کنیم سالی یک سکه 

اما اگر درخواست طلاق از طرف زن باشه برعکس میشه قضیه مهریه 

خب اگ ادله داشته باشیم ک خیانت کرده چی؟؟؟؟

زوجه ثابت کند به خاطر خیانت همسرش دچار عسر و حرج شده و زندگی زناشویی برای او سخته، دادگاه به پرونده ارائه شده رسیدگی می‌کنه و حکم طلاق یک طرفه زن را صادر میشه

بله درسته اما وقتی مرد بخواد طلاق بده یعنی طلاق از طرف مرد باشه حداقل چیزی که دیذم قاضی برای مهریه خ ...

مرد بعد پرداخت حق و حقوق زن به راحتی میتونه طلاق بده چون حق طلاق با مرده!

مهریه بحثش جداست عزیزم 

کشورای دیگه اصلا چیزی ب اسم مهریه و نفقه ندارن اینحوریم نیست قبل طلاق کلی دادگاه و مشاوره برقرار میش ...

کشورای دیگه تا ازدواج کنن نصف دارایی مرد بنام زنش میره_کشورهای دیگه مردی به زنش زور بگه درجازنگ میزنه پلیس توگونی میبرنش

اگه میشه برای شادی روح مادرنازنینم وداداشم یک صلوات بفرستین🌷🌷🌷