2777
2789
ینی بعد یه هفته از رابطه نشون میدهه؟؟

یه هفته بعد رابطه بچه تشکیل نشده که نشون بده چه بی بی چه ازمایش

۱۴ روز طول میکشه جنین تشکیل بشه اگه از موعدت گذشته باشه نشون میده

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه هفته بعد رابطه بچه تشکیل نشده که نشون بده چه بی بی چه ازمایش۱۴ روز طول میکشه جنین تشکیل بشه اگه ا ...

۷ روز قبل موقع پریود رابطه داشتن و بعدش تو وقتش پریود نشدن 

بی بی چک کی نشون میده؟

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۷ روز قبل موقع پریود رابطه داشتن و بعدش تو وقتش پریود نشدن بی بی چک کی نشون میده؟

۷روز قبل از پریود شدن احتمال بارداری خیلی کمه 

نشون نمیده بی بی 

فقط 4 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو خدا نزنین منو ولی من عقد نیستم چطور و کجا باید این آزمایش رو بدم ک جایی ثبت نشه؟

اصلا اشکال نداره

بتا رو فقط برای بارداری نمیدن

خیلی از بیماری های دیگه قبل درمان میخوان بارداری رو رد کنن بتا می‌نویسن

جایی هم ثبت نمیشه فلانی همچین آزمایش هایی انجام داد

یه دونه بتا بده خیالت راحت شه

کاربری خودمه ولی رمزشو خواهرم هم داره. اکثر تاپیکا برا اونه  درضمن این کاربری برای دخترداییم بود و در تاریخ ۱ آبان ۱۴۰۲ به من واگذار شد. تاپیک قبلیا مال من نیست.

اصلا اشکال ندارهبتا رو فقط برای بارداری نمیدنخیلی از بیماری های دیگه قبل درمان میخوان بارداری رو رد ...

نمیخوام کد ملی بدم 

❌️لطفا زیر ۲۲ در تاپیک های ازدواج من شرکت نکنن و ❌️سوگیری نداشته باشید مثلا اگه خیانت دیدید یا طلاق گرفتید لطفا نگید همه مردا مثل همن و... از تجربه های فقط صرف خودتون نگید از چیزایی ک دیدید در اطرافیان و خودتون بگید حرفهایی ک از کتاب ها و روانشناس ها یاد گرفتید، عمه تراپی نباشه🥲من ب تجربه های خیییلی عمیق و خوب بزرگتر از خودم احتیاج دارم ن بچه ها/ برام دعا کنید حالم خوب نیس ۳۲۱/
نمیخوام کد ملی بدم

ببین اصلا جایی برات فکر نکنم دردسر بشه ها

شایدم اگه بگی قبول کنن نمیدونم

کاربری خودمه ولی رمزشو خواهرم هم داره. اکثر تاپیکا برا اونه  درضمن این کاربری برای دخترداییم بود و در تاریخ ۱ آبان ۱۴۰۲ به من واگذار شد. تاپیک قبلیا مال من نیست.

ببین اصلا جایی برات فکر نکنم دردسر بشه هاشایدم اگه بگی قبول کنن نمیدونم

نمیدونم تو یه فیلم نشون میداد

کد ملی داد گفت تو ک مجردی بعد داشت کار ب پلیس اینا می‌کشید

من از خیلیا شنیدم تو دنیای واقعی هم 

چی شد

هیچییی دارم همه چی میخورم ولی نمیاد گ نمیاد