2777
2789

خیلی سخته ؟ من رشتم نرم افزار بوده ..و اینکه یه چیزایی از طراحی سایت یادمه تقریبا..ولی نه تخصصی ..بعد اینکه درامدش چجوریه ..شنیدم بازار کارش خیلی خوبه …بعد چقدر زمان میبره اموزشش..لطفا اگر کسی میدونه توضیح بده 🙂

سئو بهترین دوره ش میگن مگا سئو هست.

ولی موسسه پله به پله رو تو اینستا و تلگرام دنبال کن، این دوره های مربوط به دیجیتال مارکتینگ رو با قیمت مناسب تر برای خانمها میگذارن. رزومه نویسی هم تو دوره ها یاد میدن. آگهی های مرتبط شغلی هم زیاد میگذارن.

من نمیدونم دقیق بازار کارش چطوره. چون برای کسب و کار خودم در حال یادگیری هستم. ولی بچه های پله به پله زیاد میرن سرکار بعد دوره ها.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سئو بهترین دوره ش میگن مگا سئو هست.ولی موسسه پله به پله رو تو اینستا و تلگرام دنبال کن، این دوره های ...

اره خیلی رو بورسه حس میکنم چون تموم اگهی های شغلی مربوط به همینه مرسی میرم سر میزنم

اره خیلی رو بورسه حس میکنم چون تموم اگهی های شغلی مربوط به همینه مرسی میرم سر میزنم

پله به پله ای ها خیلی خوب و دلسوزن. آره حتما سر بزن.

بعد ببین تو سایتشون هم یه سری میکرودوره گذاشتن که برای هر مسیر شغلی یه توضیح کلی میدن. که نخوای بری هزینه میلیونی دوره بدی و بعد متوجه بشی نه مورد علاقه ت نیست.

پله به پله ای ها خیلی خوب و دلسوزن. آره حتما سر بزن.بعد ببین تو سایتشون هم یه سری میکرودوره گذاشتن ک ...

چه جالبب اتفاقا میخواسم تحقیق کنم درمورد این موضوع چه خوب که میان میگن