2777
2789
عنوان

همکلاسی گاوم

| مشاهده متن کامل بحث + 322 بازدید | 27 پست
منم یبار دوستامو دعوت کردم خونمون رفتم که ازشون پذیرایی کنم اینا تو اتاقم بودن سر عطری که دوستم بهم ...

وای تو که میدونستی کیه جرشون‌میدادی خببب

من نمیدونستمم کیه

وای تو که میدونستی کیه جرشون‌میدادی خبببمن نمیدونستمم کیه

سه چهار نفری بودن دیگه گفتم زشته حالا یبار اومدن خونه مون ولی آدم انقد نباید بدون اجازه به وسایل بقیه دست بزنه از خودش باید بدونه🤕

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سه چهار نفری بودن دیگه گفتم زشته حالا یبار اومدن خونه مون ولی آدم انقد نباید بدون اجازه به وسایل بقی ...

د اخه مگه پول باباتونو خوردیم 

از عذاب‌وجدان خوابشون میبره؟

د اخه مگه پول باباتونو خوردیم از عذاب‌وجدان خوابشون میبره؟

اینا آره😑😐 اصلا واسشون مهمم نبود

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند
تو وقتی میدونی همچین آدمایی هستن مجبوری گوشیو بزاری اونجا مثلا میخواستی پز پدی ؟

مگ کرم‌دارم؟باید میذاشتیم اونجا کلا سطل هس قبل امتحان گوشیارو میزارن‌توش

مگ کرم‌دارم؟باید میذاشتیم اونجا کلا سطل هس قبل امتحان گوشیارو میزارن‌توش

پس اگه میدونی کار کیه برو پول گلسو بگیر ازش نه به خاطر پولش به خاطر اینکه بفهمه چه غلطی کرده البته اگه از قصد بوده کارش به مدیر بگو بگیره ازش 

پس اگه میدونی کار کیه برو پول گلسو بگیر ازش نه به خاطر پولش به خاطر اینکه بفهمه چه غلطی کرده البته ا ...

از قصد ک میدونم‌ولی دقیق نمیدونم کی اخه ی اکیپن باهام بدن