2777
2789
عنوان

همکلاسی گاوم

301 بازدید | 27 پست

امروز امتحان داشتیم گوشیمو گذاشتم رو میز همکلاسیام کلا خیلی بهم حسودی میکنن تا برگشتم دیدم گوشیمو روشن کردن گلسشم شکوندن

گوشیم ۱۶ پرومکسه تو عمرم انقد عصبی نشده بودم از کسی

اصن پولش ب کنار چقد اشغالن اخه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

۱۳ پرومکس رو آنقدر راحت شکوندن؟

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

مگه میشه گوشیو بشکونن اخه یا خدا

مدرسس یا دانشگاه 

دختر بود یا پسر

گوشی ایفونتو زدن شکوندن 

تو زندگیم خیلی سختی کشیدم میشه لطفا برام دعا کنید و صلوات بفرستید تا هرچه زودتر حاجت روا بشم و مشکلاتم حل شه 🌱 تو تایپیکای دعا منو تگ کنید 🌼   

۱۶ پرومکسسس😭😂

ببخشید همون ۱۶ 

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

منم یبار دوستامو دعوت کردم خونمون رفتم که ازشون پذیرایی کنم اینا تو اتاقم بودن سر عطری که دوستم بهم هدیه داده بود رو شکونده بودن چیزی بهم نگفتن تا اینکه خودم دیدم خیلی عصبانی شدم اگه هدیه نبود میگفتم اشکال نداره ولی من رو هدیه خیلی حساسم😩دیگه چیزی بهشون نگفتم

همیشه مهربان خواهم ماند حتی اگر کسی قدر مهربانیم را نداند من خدایی دارم که به جای همه برایم جبران میکند