سلام خانوما داداشم سربازه و دوماه آموزشی تموم کرد که مشهد بود بعد اومد مرخصی و رفت الان 9ماه باید تو پایگاه پدافنده ماهشهر در خوزستان خدمت کنه سه روز رفته گوشیش خاموش ما خبری نداریم ازش تورو به خدا به باباهاتون یا داداشتون اگه اونجا خدمت کردن بگین چجوری ما دسترسی پیدا کنیم مامانم دیشب مشکل قلبی براش پیش اومد از حرص و نگرانی
خب خدا خیرشان بده چرا نمیزارن با خود همون تلفن پایگاه زنگ بزنن گناه دارن خانواده ها
دیگه قانون سربازی هست دیگه،پس ماچی بگیم که همسرمون یکسره اونجا ماموریت میرن و جونشون کف دستشونه،صبر کنید فقط زمان میبره تا گردان گردان و دسته بشن، رسته شون جاشون مشخص بشه بعد زمان میبره
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
آدرس دقیقش کجاست؟؟؟؟بندر امام خمینی (سربندر) یا بندر ماهشهر
بندر ماهشهر پادگان پدافند هوایی
امروز زنگ زد گفت برام گوشی ساده بفرستین گوشیمو گرفت تلفن عمومی هم نداره نمیزارن زنگ بزنم گوشی خودش لمسی بود خانوم میشه بهمون کمک کنی لطفا که چه جوری ما یه گوشی ارسال کنیم براش
عزیزم میشه یه آیدی تو روبیکا یا تلگرام بهم بدی باهات در تماس باشم توروخدا خواهش میکنم کمکمون کن در همین که آدرس دقیق از اون پایگاه بهم بدی تا بتونم گوشی بهش بدم مامانم حالش خوب نیست میخواد هر روز باهاش حرف بزنه ایشالا خدا هرچی میخوای بهت بده