2777
2789
خواهرشوهرم بدتره کبعدشم مادرم خیلی پیرتر از مادرشوهرم هیچوقت ندیدم انقدر از خودش تعریف کنه پیر دیگه ...

آدم به آدم متفاوته .

بعضی مادرشوهرا انگار میخوان به عروس نشون بدن ما اینیم ،ما اینجوری هستیم ،

قطعا دلشون میخواد توی چشم عروس بالا برن چون عروس براشون ارزشمند و بالا بالاس.

عزیزم 

خدا رو شکر کن که شرایطت موقتیه 

و مجبور به تحمل کسی نیستی

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آدم به آدم متفاوته .بعضی مادرشوهرا انگار میخوان به عروس نشون بدن ما اینیم ،ما اینجوری هستیم ،قطعا دل ...

تو یه ساختمونم باااهاشون شانس نیاوردم که ااز هیچیی

حالا شوهرمم میخواد بره سربازی ی ماه اموزشیش نمیدونم بااااید چیکااار کنم اصلام پیش اونا راحت نیستم

تو یه ساختمونم باااهاشون شانس نیاوردم که ااز هیچییحالا شوهرمم میخواد بره سربازی ی ماه اموزشیش نمیدون ...

نگران نباش گلم 

در اون ضورت شما امانت شوهرتی دست خانواده ش ،مطمئن باش بیشتر هواتو دارن ،

عروسشونی و دختر مردم ، مگه چیکار میتونن کنن ،زندگیتونم که جداست خدارو شکر .

سعی کن از لحاظ پخت و پز و صبحونه و اینا مستقل باشی،یه روز درمیون چیزی درست کردی برای اونا هم ببر .

هم دلشون خوش میشه هم میفهمن برا خودت خونه زندگیت مجزاست

نه هی میگفتن تلخ میشه تلخ میشه منم ک نمیدونستم از کجا بدونم ی دونه ریختم فکرم نکنم بد بشه اخرشم درش ...

راست میگن اول کار بریزی خورش تلخ میشه بجا ناراحت شدن یاد بگیر عزیزم بعداً اگه بگن برو حموم میای اینجا میگی تیکه پرونده یعنی کثیفی خب خودت برو دوش بگیر مگه اونا باید بگن بهت

روزگارم برخلاف آرزوهایم گذشت