2777
2789

من لیمو عمانی هارو پوست کندم گفتم یکیشو بزارم داخل گوشی قیمه خوشمزه تر و ترش تر بشه

چون من خودم تا حالا اینکارو نکردم اصلا

یه دفعه خواهرشوهر و مادرشوهرم داشتن منو میخوردن مثه یکی بگه بلد نیس

منم گفتم والا من اصلا دو تا لیمو عمانی میزارم داخلش دیگه اینجوری پوست نمیکنم

وای دوستان کی این روزا میگذره

بخاطر عمل شوهرم اومدیم

با خانواده شوهرمیم

ی جورین همش خواهرو مادرشوهرم ازخودشون تعریف میکنن

خواهرشوهرم از غذاهاش تعریف میکنه اما هیچکدوم از غذاهاشم خوشمزه نیست

خستم از اینروزا

بخداا خواهرشوهرم ب بچه داره ۵ سالشه هنوز پوشکش میکنه

انقدر بیتربیت اما مادر و پدر شوهرم با کاراش میخندن

این اگه بچه من بود میگفتن چرا اینجوریه هزار چیزم بارم میکردن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شکر خدا امروز عملش میکنن ماهم چون دوریم یکی دوروز دیگه برمیگردیم باور میکنی روم نمیشه برم حموم ی تعا ...

وآسه بهداشت ک تعارف نمیزنن.بگو با اجازه میخام برم حمام.همین

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
ان شاالله که زودتر بگذره و راحت بشی . اما میدونی لیمو کنار گوشت اول کار بریزی گوشت خوب نمیپزه. با ...

نه هی میگفتن تلخ میشه تلخ میشه منم ک نمیدونستم از کجا بدونم ی دونه ریختم فکرم نکنم بد بشه اخرشم درش اوردم

نه هی میگفتن تلخ میشه تلخ میشه منم ک نمیدونستم از کجا بدونم ی دونه ریختم فکرم نکنم بد بشه اخرشم درش ...

اونام اشتباه گفتن . شما که میگی پوست کندی پس حله. پوستشه که تلخش میکنه .  اونام دارن اذیت میکنن . سعی کن بها ندی تا راحت‌تر بگذره . میدونم چی میگی سخته . 

ببین عزیزم کاری به بحث مادرشوهری و اینا ندارم ان شالله زودتر همه چی اونطوری که میخواین بشه ،

اما با صحبتای یه کارشناس فهمیدم آدما خیلی دوست دارن حرف بزنن ،از خودشون بگن ،خصوصا که سنشون بالاتر میره ..

ضرری نداره اگه به حرفاشون گوش کنیم 

و اگه تعریف میکنن از خودشون بگیم آره تو راست میگی ،تایید کنیم و بشنویم حرفاشونو ...

من از تماسای مکرر مادرشوهرم شاکی بودم اما فکر که میکنم میگم شاید دلش میخواد حرف بزنه حتی اگه حرفاش به دلم نباشه ...

فقط شنونده و تایید کننده م ،همین.

ببخشید# ‍ طولانی شد 

یه نکته جدیدی بود برای خودم

که این روزا یاد گرفتم گفتم با شما هم به اشتراک بزارم.

اونام اشتباه گفتن . شما که میگی پوست کندی پس حله. پوستشه که تلخش میکنه . اونام دارن اذیت میکنن . سع ...

همون دیگه فک میکنن همه چییی دونن اما اندازه ی نوک سوزن نمیدونن بخدااااا دیدم ک میگم

واای 

ببین عزیزم کاری به بحث مادرشوهری و اینا ندارم ان شالله زودتر همه چی اونطوری که میخواین بشه ،اما با ص ...

خواهرشوهرم بدتره ک

بعدشم مادرم خیلی پیرتر از مادرشوهرم هیچوقت ندیدم انقدر از خودش تعریف کنه پیر دیگه کیلو چنده اون میگه خودمو ب هزار تا جووون عوض نمیکنم