2777
2789
عنوان

مادرا خودشونو مقصر میبینن

63 بازدید | 4 پست

من خودم یه مادرم از نوع مادر اولی هرچیزی میشه خودمو مقصر میبینم و حتی اگر هم باز هیچی نشه به بعدش فکر میکنم که اگه مثلا جور دیگ‌بود چی می‌شد!!

خیلی این قضیه رو‌مخمه و‌داره اذیتم‌میکنه هنوز پسرم ۱ سال و نیمشه 

مثلا رفته بودیم با همسر و پسرم دندان پزشکی ما نوبتای آخر بودیم کار همسرم طول کشید دیگ وقت اونا هم تموم شده بود دستیار دندان پزشک گفت بده من بچرو نگه‌دارم‌مال تورو انجام بدیم من گفتم حالا الان کارهمسرم تموم میشه بعدش رفتم داخل پسرمم الحق گریه کرد منتظر موندم عذاب وجدان دارم ک‌اگ گریه نمیکرد من بازم نباید بدم‌نگهش دارن 

درسته مادرا؟؟ یا من خیلی حساسم🥲😅

پسر منم ۱۱ سالشه چند وقت یکبار حساس میشم احساس می‌کنم مادر خوبی نیستم.

از محبت زیاده 

درست مادری کن و اضافه بر اون عذاب وجدان ها رو کنار بگذار

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درسته ولی به نظرت درمورد کار من یا مشابه کار من چیکار باید کرد

خب اینکه بچه‌ت چند ماهشه و آیا بغل همه هم گریه می‌کنه یا نه مساله‌س

لازمه بچه‌ت رو گاهی بدی بغل اقوام و خانواده تا بچه بقول معروف یکه‌شناس نشه.

چون هزارتا مشکل وجود داره لازمه بچه‌ت بتونه بفهمه مامان بابا گاهی کنارش نیستن و باز برمیگردن پیشش .

بالاخره پیش میاد هیچ بچه‌ای هم با گریه کردن دور از جونش فوت نکرده.

هر چند میشد اگه کار زیادی روی دندونتون انجام نداده بودن کار رو متوقف می‌کردین و بچه رو نگه می‌داشتین‌ برای دفعات این مدلی اسباب بازی مورد علاقه‌شو ببرید یا فیلمی چیزی براش بذارید که احساس آرامش کنه توی بغل یه غریبه بچه ناآرومه مگه اینکه یه چیزی آشنا باشه براش .

خودت رو ناراحت نکن پیش میاد

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️