تا جایی که دیدم مردای بلند دختر قد کوتاه دوست دارن مردای کوتاه دنبال دختر قد بلندن
طرفای ما برعکس حرف شما عمل میکنن توپر و سفید و قد بلند
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
من خودم قدم بلنده حدود ۱۸۰ اما واقعا خیلی بده شوهرت از خودت کوتاه تر باشه😂😂😂😂
خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••
طرفای شما پسر با قد ۱۷۰ جذب دختر ۱۷۵ ایی میشن ؟یا دختر ۱۶۰ و اینا ؟
اصولا سعی میکنن یا هم قد خودشون یا یکم کوتاه تر رو انتخاب کنن انا خوب خاندان من همشون قدشون بلنده مثلا بابا بزرگم حدود ۲متره😅😅😅 بابام بالای ۱۹۰ دایی هام و عمو هامم همینطور