2777
2789
خداکنه دوتامون دو تا شوهر قدبلند پیدا کنیم

😅😅

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

منم همین حدودم ولی با کفش میگم ۱۷۵ بعدش میگم حقوق یه پرستار تازه کار چقده ؟شوهرت ازت بلند تره ؟از کج ...

تازه کار حدود ۱۳/۱۴میشه 

اره ۱۸۰ایناست 

از طرف دوست مشترک😂

پرستار بود اما نه بیمارستانی که من بودم 

نه ممکنه تو بیمارستان و دانشگاه پیدا نشه جای دیگه باشی 

ربطی ندارع به محل کار و تحصیل 

اکثر پسرا همین رنج هستن ۱۷۵تا ۱۸۵ 

۱۷۸ بیشتر میبینم و به نسبت تو هم خوبه عزیزو

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تازه کار حدود ۱۳/۱۴میشه اره ۱۸۰ایناست از طرف دوست مشترک😂پرستار بود اما نه بیمارستانی که من بودم نه ...

واقعا خوش شانسی شانس من همه ازم کوتاهترن 😂چطور شد با دوست مشترک آشنا شدین 

لطفا برام دعا کن  خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼

تازه کار حدود ۱۳/۱۴میشه اره ۱۸۰ایناست از طرف دوست مشترک😂پرستار بود اما نه بیمارستانی که من بودم نه ...

شوهرت هم قد منه 😅😅😅 خدا حفظش کنه براتون

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

باز تو تو کردا شوهر قد بلند پیدا میکنی کردای همکلاسی من اینقد کوتاهن نصف منن 🤦🏼‍♀️

باز تو تو کردا شوهر قد بلند پیدا میکنی کردای همکلاسی من اینقد کوتاهن نصف منن 🤦🏼‍♀️

😅😅😅 کورد کجا هستن؟؟

واقعا خوش شانسی شانس من همه ازم کوتاهترن 😂چطور شد با دوست مشترک آشنا شدین

نه بابا😂پیدا میشه 

تو دانشگاه با یکی از بچهها دوست شدیم و اکیپ بودیم 

همون پسر با همسر منم رفیق بود 

با هم دیدمشون و ازش خوشم اومد به دوست مشترکمون گفنم و باقی ماجرا

چرا جملات سطحی‌تان را با «ما مرد‌ها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است...     (کاربر واحد پشتیبانی)
نه بابا😂پیدا میشه تو دانشگاه با یکی از بچهها دوست شدیم و اکیپ بودیم همون پسر با همسر منم رفیق بود ب ...

آخی به پای هم پیرشین 😍عجب حرکتی زدی من از این شجاعتا ندارم 😂😂به امید خدا کاش پیدا شه 😂

آخی به پای هم پیرشین 😍عجب حرکتی زدی من از این شجاعتا ندارم 😂😂به امید خدا کاش پیدا شه 😂

اره رفتم گفتم بهش خوشم اومده ازت بیا اشنا شیم😂حالا اون منو ندیده بود کلا 

رویایی فکرمیکردم😂

میشه عزیزم❤️😂

اره رفتم گفتم بهش خوشم اومده ازت بیا اشنا شیم😂حالا اون منو ندیده بود کلا رویایی فکرمیکردم😂میشه عزی ...

چقدم پسره جنبه داشته 😁😁😁

عزیزم❤️مرسی 

چقدم پسره جنبه داشته 😁😁😁

اره خداروشکر😆