2777
2789
عنوان

خیلی بهش فحش دادم😭😭

108 بازدید | 6 پست

بچه ها یه اتفاقی افتاد ک کاملا نشون میداد نامزدم خیانت کرده منم تا تونستممممممم واسه اولین بار فحش دادم بهش و توهین کردم توهینای خیلی بدددد ب خودش وخانوادش بخدا دست خودم نبود افتاده بودم ب لرزیدن اونم سکوت کرده بود هیچی نگفت فقط اخرش گف خوبه شعورم داشته باشی روز اول سربازیشم بود تو راه بود داشت میرفت وای الان بهم ثابت شد ک قضاوت کردم دلم میخواد بمیرم من مث چشمام بهش اعتماد داشتم چرا زود قضاوت کردم بمیرم الهی براش چیکار کنممم دارم دق میکنم روز اول سربازیش بود من اینطوری کردم باهاش خاک بر سرمممممم کاش بمیرم😭😭😭

بعد از این همه سال سختی و عشق و علاقه ت سخت ترین روز زندگیش ک روز اول سربازیش بود من بجای اینکه کنارش باشم بهش روحیه بدم همچین بلایی سرش اوردم😭😭😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه آقا اینجور حرف زده بود همه احتمالا میگفتن بدرد زندگی نمیخوره و... همین الان برات درس بشه هیچ وقت نسنجیده و با عجله قضاوت نکنی...خشت اول رو درست بزار..الانم با هدیه و عذرخواهی از دلش دربیار

خداوندا بخشش تو دامنه آرزوهایم را گسترانده....امام سجاد(ع)

عذر خواهی کن ازش

دلجویی کن

براش گل بخر و دیگه تکرار نکن

گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟ 
اگه آقا اینجور حرف زده بود همه احتمالا میگفتن بدرد زندگی نمیخوره و... همین الان برات درس بشه هیچ وقت ...

اون انقد اقاس من هرچقدر سلیطه بازی درمیارم سکوت میکنه خاک بر سرم ک انقد وحشیم😭😭

عذرخواهی کنم ولی مگ حرفایی ک زدم ت اولین روز سربازیش یادش میره؟😭