2777
2789

من رشتم حقوقه تو دانشگاه دولتی درس خوندم مدرک گرفتم اطلاعاتمم زیاده

ولی بین دو راه موندم که کدوم ازمون رو شرکت کنم

میترسم وکیل شم بیکار بمونم با توجه به طرح تسهیل از طرفی معلمی شغل راحت تری هست

اما خب رشتم تو دانشگاه خیلی سخت بود و خیلی واسش تلاش کردم میتونستم علوم تربیتی بخونم که راحت تره و استخدامی آموزش پروش بدم 

تنها چیزی ک بین همه بصورت عادلانه تقسیم شده،ناعادلانه بودن زندگیه.

سلام خوبید

میشه به سوال جواب بدید

امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم              چنانکه از ستم پر شده است                                                       🌸اللهم عجل لولیک🌸

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بفرما

لطفا خواهش میکنم شما چون وکالت خوندی تایپک رو بخون بگو چکار کنم

خواهشاً

امام مهدی من زمین رااز عدالت لبریز می کنم              چنانکه از ستم پر شده است                                                       🌸اللهم عجل لولیک🌸

من مامانم معلمن و عمم وکلین ... مامانم 20 تومن درامده شه اما عمم بالای 200 تومن خوب خیلیی فرقشه عزیز ...

چند سال سابقه داره عمتون؟

آخه میگن که وکلای جوان درآمد ندارن

نمیشه در کنار هم هر دو رو انجام بدی مثلا معلم شیفت عصر باشی در کنارش،وکالت هم صبح ها یکی دو پرونده ق ...

نه عزیزم نمیشه هم وکیل بود هم معلم

عمم 45 سالشونه ..چی بگم والا ولی حقوق معلمی هم واسه ساختن زندگی مستقل اصلا کافی نیست

اره میدونم...

ولی موندم تو دو راهی

نمیشه در کنار هم هر دو رو انجام بدی مثلا معلم شیفت عصر باشی در کنارش،وکالت هم صبح ها یکی دو پرونده ق ...

منظورم این نبود که توی هر دو شغل بمونی منظورم این بود معلم بشی و در کنارش یکی دو تا پرونده داشته باشی بعد که رو غلطک افتادی فقط وکالت رو ادامه بدی