2777
2789
خیلی کم پیش میاد این موضوع. حالا میای میبینی وسیله دادن به جراح و سوچر زدن با دستور جراح پرستیژ داره ...

خب اگه حق با توئه پس چرا میگن پرستیژ اتاق عمل بهتر از آزمایشگاهه🥲 میخوام تو فامیل بین دوستام ‌و اطرافیان سرزبون باشم

گرفتن دکترا چه رشته ای آسونه مگه؟؟؟؟؟

نمی دونم چیکار کنم اصلا🥲

جلو دوست پسرم پزشکی میخونه میخوام رشته ام پرستیژش بالا باشه نمی دونم چه رشته ای بخونم چیکار کنم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب اگه حق با توئه پس چرا میگن پرستیژ اتاق عمل بهتر از آزمایشگاهه🥲 میخوام تو فامیل بین دوستام ‌و اطر ...

بین دوستات و فامیلات فقط میتونی با دندون و پزشکی و دارو سر زبون باشی. پیرا پزشکی ها همشون رشته های متوسطی هستن. 

نمیدونم‌والا من‌خودم کارشناس اتاق‌عملم

خب به نظرت رشته خودم ادامه بدم یا اتاق عمل بردارم؟

میخوام هم زودتر به درآمد خوب برسم هم پرستیژش بالا باشه

میگن اتاق عمل باهاش میتونی اد جراح شی اگر مهارتت بالا باشه یا کلینیک زیبایی کار کنی و پرستیژشم بالاتره عیبش هم ائمه که شاید تو جراحی جایگاه اجتماعیت زیاد بالا نباشه و سرپا وایستی

آزمایشگاه هم با دکتراش میتونی آزمایشگاه تاسیس کنی یا مسئول فنی شی ولی امتحاناش سخته و تاسیس آزمایشگاه هم سرمایه میخواد🥲

خب به نظرت رشته خودم ادامه بدم یا اتاق عمل بردارم؟میخوام هم زودتر به درآمد خوب برسم هم پرستیژش بالا ...

خب اینجا شهر من از لحاظ کاری اتاق عمل بهتره بعضیا حتی سه جا کار میکنن، برای اد و پیشرفت هم باید زبون داشته باشی خیلی ، از لحاظ پرستیژ هم‌خود ادمه که به شغلش ارزش میده

ولی استرسش خیلی زیاده 

به نظر منکه فقط به علاقه خودت توجه کن تو هرکاری خیلی تلاش کنی موفق میشی

خوب تحقیق کن پشیمون نشی . با دکترا میتونی مسول فنی بشی حتما نباید موسس باشی . کلینیک زیبایی هم که ای ...

راست میگی نباید تغییر بدم. چون آخرش برای خودت دکتر میشی و پرستیژ خیلی بالاتر از دیگری میشه. مستقل میشی.

اتاق عمل بازار کارش ضعیفه و نمی خوام برای دیگران کار کنم و احتمال بی احترامی به اتاق عمل ها هم در جراحی بیشتره.

برعکس اتاق عمل اصلا پرستیژ نداره. کلا نوکر جراحی انگار. بازار کارش هم خوب نیست.من خودم کادر درمانم ت ...

راست میگی اینو واقعا و در محیط کارشون ممکنه بهشون بی احترامی هم شه.

بازم وقتی آزمایشگاه دکتراش بگیری برای خودت دکتر و رئیس میشی. 

پس نمی خوام رشته آزمایشگاه رو تغییر بدم. میخوام تا دکترا بخونم.👍🏻❤️

احتمال موفقیت آزمایشگاه بیشتر از اتاق عمله

آره دقیقا

تحقیق کردم دیدم راست میگی👍🏻

با گرفتن دکتراش میشه تاسیس آزمایشگاه کرد، رئیس و دکتر شد، مسئول فنی شد و هیئت علمی شد.🌺

دیگه نیازی نیست برای دیگران کار کنی و برای خودت مستقل میشی.👍🏻 حتی به خاطر تعداد زیاد آزمایشگاه، بازار کارش زیاده.

اتاق عمل مستقل نیستی و باید برای دیگران کار کنی. بازار کارش هم خصوصا شهر های کوچیک ضعیفه.🥲

فهمیدم که رشته آزمایشگاه خوبه.💕💕