2777
2789
عنوان

بدی هایی که

| مشاهده متن کامل بحث + 167 بازدید | 21 پست
من چندسال پیش زن همسایمون بهم گفت ترشیده خیلی دلم گرفت (چون اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن) و من ۲۸ ...

چقدر عوضین..

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

ای کاش میشد فراموش کردن

ولی نمیشه

وقتی مامانای خودمون از فیما خالدون زندگیشون رو هر بار روی ما بالا اوردند، منم باید به همون اندازه باشم؟!

تازه بهم انگ نارضایتی هم میزنن

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم نمیتونم یه دوره خیای زور زدم ببخشم بعد دیدم بخششری نمیشه چون اون ادم لیاقت بخشش نداره

بخشش باید از جانب اون ادم از دلت در بیاد تا اتفاق بیوفته پس تصمیم گرفتم فراموش نکنم

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

منم نمیتونم یه دوره خیای زور زدم ببخشم بعد دیدم بخششری نمیشه چون اون ادم لیاقت بخشش ندارهبخشش باید ا ...

اره باید از ته دل باشه

ولی وقتی از اون آدم متنفر باشی هرکاری کنی نمیتونی ببخشیش

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

اره باید از ته دل باشهولی وقتی از اون آدم متنفر باشی هرکاری کنی نمیتونی ببخشیش

وقتی متنفر میشی چون لیاقتش تنفره 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭