2777
2789
عنوان

بدی هایی که

167 بازدید | 21 پست

آدما تو گذشته بهتون کردنو میتونین فراموش کنین؟

من هرکاری میکنم نمیتونم فراموششون کنم همش یادم میاد اذیتم میکنه

آدم کینه ای نیستم که مثلا اهل تلافی باشه فقط به یاد آوردنش اذیتم میکنه

خیلی سر اون آدما ضربه روحی خوردم که هیچ وقت جبران پذیر نیست منو از ریشه نابود کرد

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه یادم نمیره

با اینکه اطرافیان تصور میکنن اینکار من ناشکری و نارضایتیه، ولی من. نبخشیدمشون و لحظات سخت همش بخاطر همون لحظه ها، بدبینی‌ و بد فکری میکنم و حرفاشون کاراشون یادم میاد

بیشتر هم تمسخر..

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

دقیقا منم فراموش نمیکنم خصوصا که از نزدیکترین افراد خانوادت باشن

دقیقا

خیلی سخته

-دَرد دِل با کَس ﻧگُفتَـ‌م!!دَرد ﻤن گُفتَـ‌ن ﻧَداشـ‌ت!خَنـ‌ده‍ بَر لَب ﻤيزَنَـم،هَر چَند کِ خَـ‌ندیـ‌دَن ﻧَداشـ‌ت-♡

اگه ببخشیشون میتونی فراموششون کنی

نمیتونم ببخشم

واقعا نمیتونم

همش ۸.۹ سالم بود که بهم ... شد

واقعا نمیتونم ببخشمشون

شماازکی ضربه خوردین؟

از نزدیک ترین فامیلمون

حالم ازشون بهم میخوره

من چندسال پیش زن همسایمون بهم گفت ترشیده خیلی دلم گرفت 

(چون اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن) و من ۲۸ ۲۹ سالم بود توی خیابون جلوی همسایه ها دم خونش بود با اون یکی از همسایه صحبت میکرد اسم منو اورد و گفت ترشیده من داشتم دم خونه رو آب پاشی میکردم 

ولی اون سال ماه رمضان وقت سحر بخشیدمش 

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟

نه یادم نمیرهبا اینکه اطرافیان تصور میکنن اینکار من ناشکری و نارضایتیه، ولی من. نبخشیدمشون و لحظات س ...

ای کاش میشد فراموش کردن

من چندسال پیش زن همسایمون بهم گفت ترشیده خیلی دلم گرفت (چون اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن) و من ۲۸ ...

ولی باهاش قهریم خانوادگی بخاطر حرفی ک زد 

سلام اسمم زینب هستش میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنی؟؟؟