2777
2789
عنوان

بیبی چک گیج کننده

144 بازدید | 16 پست

خانما من این ماه اقدام داشتم و دو هفته س خیلی علایم بارداری دارم یه روز مونده به موعدم ۹ روز مونده به موعد بیبی چک زدم هاله واضح داشت ۳ روز مونده یبار دیگ زدم منفی بود حالا به نظرتون کدوم کاذبه کدوم درسته 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بی بی چک ۷تا ۱۰رووووز بعد تاخیر جوابه بقیه الللکیه.عجله داری آزمایش خون بده

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
نمیخام الکی برم تا ازمایشگاه میگم بشینم پریود بشم🥲نشد برم

عجله نکن فکرم نکن صبر کن سر خودتو گرم کن بزار تاخیر بیفته بعد مجدد بزن

#تلنگر وقتی با یک نفر ازدواج میکنید👰‍♀️🤵‍♂️درواقع با تمام اینها ازدواج میکنید:_با آسیب های اون آدم در گذشته😔 _با خانوادش👨‍👩‍👧‍👦 _باترس هاش😰 _با عادت هاش🧘‍♂️ _با فرهنگی که توش بزرگ شده🧍‍♂️ _باعقاید،باور هاش💆
عجله نکن فکرم نکن صبر کن سر خودتو گرم کن بزار تاخیر بیفته بعد مجدد بزن

خیلی علایم داشتم تاپیک قبلیم نوشتم علایممو برا همون شک کردم وگرنه ماه اول اقداممه فک نکنم زود بگیره

خیلی علایم داشتم تاپیک قبلیم نوشتم علایممو برا همون شک کردم وگرنه ماه اول اقداممه فک نکنم زود بگیره

علائم از الان نمیاد یا علائم پریود هست یا توهم بارداری شما تا لقاح صورت بگیره و علائم بیاد زمان داری...لانه گزینی لکه داشتی؟اگرم نداشتی مهم نیست اما عجله نکن سرخودتو با چیزی گرم کن تا عقب بندازی خیلیام بار اول گرفته ربط به دفعه نداره