2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خیلی بیشعور و عوضیه

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 41 پست
شوهرت زبون نداره؟ من باشم به شوهرم میگم سیر نمیشی؟ اگر نمیشی خدا خیرت بده زنگ بزن رستوران ۲ پرس غذا ...

دقیقا منم میپرسم ازش میگه جرا زیاده سیر میشم. مامانش از حسادت اینکه داره پسرش دستپخت منو میخوره و لذت میبره دوس داره یه زری بزنه. بعد باورتون میشه از اونور ببینه شام یا دسر سنگینم داریم یه جور دیگه تیکه میندازه. مثلا میگه فلان عروسم غذای سالم درست میکنه پسرم کلی خوش تیپ شده. خوب نیس اینقد غذای چرب و سنگین و شیرین بخورید.پسرم شکم زده! مریضه!روانیه!

به کسی ندارم الفت ز جهانیان مگر تو/اگرم تو هم برانی سر بی کسی سلامت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

دقیقا منم میپرسم ازش میگه جرا زیاده سیر میشم. مامانش از حسادت اینکه داره پسرش دستپخت منو میخوره و لذ ...

پس کلا بخند بهش تا حرف زد به شوهرت بگو مامان خیلی نگرانته ها شام سبک باشه یجور شاکیه سنگین باشه یجور. باشه مادر جون شما حرف بعدیتم درسته حرص نخور . بذار بفهمه مسخره اش میکنی 

خب دیگه ببین فنگ رو خودتون می اندازید بشین با همسرت بدون هیچ جبهه ای حرف بزن بگو مادرت احترام ش واجب ...

دقیقا اینو بهش گفته بودم که تعریف نکنه ازم اما دیدم سوتفاهم براش پیش میاد! الانم همسرم همونقد که از دستپخت مامانش تعریف میکنه ممکنه گهگاه از منم تعریف کنه. مثلا بگه مامان جات خالی تارا یه پیتزا درست کرده بود خیلی خوشمزه شده بود و از این حرفا

اولش کاملا طبیعیه بعدا به این رفتارت عادت میکنهاینطور شخصیت ها دنبال یکی اند دلیلی باشه برای سرگرمیش ...

فعلا دارم سعی میکنم متانتمو حفظ کنم. مرسی از توصبه ات عزیزم❤️

اره بابا من نیش و زخم و کنایه ایی نیس که ازشون نشنیده باشم یعنی هرچی که تو بگی بی ادب ترین ادمایی که ...

من همه عمرم درس خوندم. جز آشپزی که دوس داشتم تو خونه پدرم کار دیگه ای نکردم اونوقت چندوقت پیش میخواستم کارگر بگیرم واسه نظافت و پاک کردن شیشه ها میگفت خودت باید بلد باشی...انگار که من تو یه خونواده فقیر کوزت بودم دوران مجردیم!بعد از اول ازدواجم دارم سختی و بی پولی میکشم. هنوز مامانم اینا بهم پول میدن، همه لباسام مال دوران مجردیمه. نمیدونم با چه رویی اینجوری میگه

پس کلا بخند بهش تا حرف زد به شوهرت بگو مامان خیلی نگرانته ها شام سبک باشه یجور شاکیه سنگین باشه یجور ...

این حرف بعدیتم درسته خوب بود😂😂😂

بگو بلدمنمیخوام خودمو بااین کارا خسته کنم

برای سبزی پاک کرده خریدن بهش گفتم. گفتم وقت ندارم که صرف سبزی پاک کردن بکنم. دیگه شروع کرد به تخریب اون کسی که من ازش سبزی میخرم! میگفت فلانی ازش خریده پشکل توش بوده، فلانی خریده مث لجن بوده! کاری کرده بود شوهرم تا مدتها بدبین بود به دستپختم!

مادرشوهرا اکثرشون این رفتارا رو دارن حتی مال من که 88سالشه بیخیال کارخودتو بکن زیاد تحویلش نگیر

چشم. همه سعیم اینه که بخاطر شخصیت خودم از چهارچوب ادب و احترام خارج نشم. 

برای سبزی پاک کرده خریدن بهش گفتم. گفتم وقت ندارم که صرف سبزی پاک کردن بکنم. دیگه شروع کرد به تخریب ...

به نظرم تا میتونی اصلا بحث نکن 

اصلا نگو چیکار میکنی چیکار نمیکنی که بخواد نظر بده

حتی پرسیدم جواب نده یا یه چی کلی بگو

چون برا همه چی یه چی داره که بگه 

سرد رفتار کن 

اینجوری خودت فقط اذیت میشی 

چشم. همه سعیم اینه که بخاطر شخصیت خودم از چهارچوب ادب و احترام خارج نشم.

کلا فکر کن همچین ادمی وجود خارجی نداره 

ما یه مثل داریم که میگه بی محلی ک و ن خر نر رو پاره میکنه 

بی محل باش جانم 

لایک نکن🚫🚫🚫
کلا فکر کن همچین ادمی وجود خارجی نداره ما یه مثل داریم که میگه بی محلی ک و ن خر نر رو پاره میکنه بی ...

مرسی❤️