2777
2789
عنوان

مادرشوهر دلسوز عروس نیس

| مشاهده متن کامل بحث + 224 بازدید | 24 پست
در ضمن کاسه داغ تر از آش نشو

خخخخ چی میگی عزیزم حالت خوبه؟مگه تاپیک نزدی برای نظرسنجی هرکسی یه نظری داره دیگه.بعدشم تو کاسه داغ تر از آش شدی که تو بحث ارث خانواده شوهر هم دخالت میکنی دختره حقشو برده نوش جونش

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله منتی نبودهنه تا زمانیکه پسر هنوز عروسی نکرده و خرج عروسی پسر هم داده نشدچطور دختر جهاز باید ببره ...

اون مال وقتیه پدر زندس.دیگه فوت شد سهم الارث بنا به قانون داده میشه،فارغ از خرج های قبلی بچه ها.ان شاءالله خدا به خودتون بده صدبرابرشو

ارث بقیه تو زندگی فقط شر و بدبختی میاره برا ادم.

خخخخ چی میگی عزیزم حالت خوبه؟مگه تاپیک نزدی برای نظرسنجی هرکسی یه نظری داره دیگه.بعدشم تو کاسه داغ ت ...

اول جوابت و بگیر بعد از تاپیک من برو بیرون

من حرص سهم و دارایی شوهرم و میخورم چون من توی زندگیش هستم و مسلما ضربه اش به زندگی منم خورده

اگه فم و درکت رسید الان تشریف ات و ببر بیرون

اون مال وقتیه پدر زندس.دیگه فوت شد سهم الارث بنا به قانون داده میشه،فارغ از خرج های قبلی بچه ها.ان ش ...

بله پس دختره هم نباید جهاز میبرد 

وقتی دختره عروسی کرد هم پدرشون در قید حیات نبود همه رو مادر کرد،من از این ناراحتم چرا دلسوز پسرش نبوده

اول جوابت و بگیر بعد از تاپیک من برو بیرونمن حرص سهم و دارایی شوهرم و میخورم چون من توی زندگیش هستم ...

نه عزیزم شما درکت پایینه.اصلا نمیتونی بفهمی به تو ربطی نداره وگرنه اول ندیدی شوهرت هیچی نداره منتظر ارث بودی تا بهت ضربه وارد نشه؟؟

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید