2777
2789
عنوان

مادرشوهر دلسوز عروس نیس

223 بازدید | 24 پست

اون موقع که عروسی نکرده بودیم خونه پدری شوهرم و فروخت که سهم دخترش و بده علنا گفت دخترم نمیتونه مستاجری کنه

برای دختر و داماد خونه خرید بچه هاشونم بزرگ کرد

دلش بحال پسرش نسوخت مهم نبود پسرش بره مستاجری

واقعا ازش بدم میاد

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگه سهم الارث دخترش بوده که حقش بوده.منتی نبوده.

بله منتی نبوده

نه تا زمانیکه پسر هنوز عروسی نکرده 

و خرج عروسی پسر هم داده نشد

چطور دختر جهاز باید ببره

پسر هم سهم پول عروسی داره

بله منتی نبودهنه تا زمانیکه پسر هنوز عروسی نکرده و خرج عروسی پسر هم داده نشدچطور دختر جهاز باید ببره ...

خوبه اونموقع تو نبودی وگرنه میگفتی جهاز هم نخرن براش نمی‌دونم چرا تو چیزایی که بهتون ربط ندارد دخالت میکنید

با من بحث نکنید لطفاً با من بحث نکنید 
خوبه اونموقع تو نبودی وگرنه میگفتی جهاز هم نخرن براش نمی‌دونم چرا تو چیزایی که بهتون ربط ندارد دخالت ...

من بودم ،ما عقد کرده بودیم

ولی خب اون موقع هی به خودم میگفتم تو حرف نزن بزار احترامت حفظ بشه ولی اشتباهه آدم حرف نزنه و دلسوزی کنه بعدش خودش میسوزه