2777
2789

با شوهرمو پسرم داشتیم قدم میزدیم منم در حال حرف زدن باهاشون بودم یه دختره با شوارش از تو پراید پیادع شدن دختره مثه سگ داشت منو نگاه میکرد انگار میخواس بیاد بزنه منو .ب سر تا پام چپ چپ نگاه میکرد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما اصلا نمیشناختیمش. داشتم حرف میزدم حواسم نبود یهو دیدم دختره زل زده بهم سرتا پامو چپ چپ نگاه میکنه .شوهرم ازم پرسید اونو میشناختی؟ خیلی بد نگات کرد

احتمالا شما ازش سرتری یا شوهرت از شوهرش سرتره

چن بار شده بیرون بودم دیدم یه دختر یا زن بم چپ چپ نگاه کردن با تنفر . ولی تا حالا هیچ مرد و پسری ندیدم بی دلیل ادمو اینجوری بد نگاه کنن . انگار دعوا داشتن باهام😄 برام سوال شد دلیل این نگاه تتفرامیز بعضی زن ها و دخترا چی میتونه باشه 

ما اصلا نمیشناختیمش. داشتم حرف میزدم حواسم نبود یهو دیدم دختره زل زده بهم سرتا پامو چپ چپ نگاه میکنه ...

حسادت حسودیش شده 

لطفا برام دعا کن  خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼

چن بار شده بیرون بودم دیدم یه دختر یا زن بم چپ چپ نگاه کردن با تنفر . ولی تا حالا هیچ مرد و پسری ندی ...

تو ذهنشون اینه خدایا چرا من باید اینقدر بدبختی بکشم فرق من با این خانم (شما ) چی بود

لطفا برام دعا کن  خدا بهم آرامش بده سختی هام تموم بشن 🙏🏼