2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بخر توکل بخدامیخای هم استخاره بگیر

اخه میترسم استخاره بگیرم عمل نکنم بد بشه

میخام بخرم بزارم بانک امانت

گریه مکن که سرنوشت گر مرا ازتو جدا کرد عاقبت دلهای ما باغم هم آشنا کرد.....
بنظرم بخر چون هنو موج گرونی قرار در آینده بیاد و بنزین هم گرونترمیشه پس همچی بالاترمیرههمین امروز بخ ...

اره توکل بخدا 

چون تنها پشتوانم همینه 

مستقلم ودانشجو

گریه مکن که سرنوشت گر مرا ازتو جدا کرد عاقبت دلهای ما باغم هم آشنا کرد.....
بنظرم بخر چون هنو موج گرونی قرار در آینده بیاد و بنزین هم گرونترمیشه پس همچی بالاترمیرههمین امروز بخ ...

من خودم الان بشخصه پول داشتم میخریدم. بفکر ضررشم نبودم.دیگه یا ده تومن سود میکنی یا ده تومن ضرر،ولی تو بانک ارزشش پایین میاد.

راستی اگه ماشین هم بخری قراره ماشینا قیمتش بالا بره بازم سود میکنی..هم زیر پاته،هم سود میکنی قیمت ماشین از خونه بیشتر بالامیره.من شوهرم بنگاماشین داره بنظرم یا طلا بخر یا ماشین درحد پولت،ولی اصن پول تو بانک نذار ک تو ایران ضرره

ی فضولی بکنم ۲۰۰تومن ازکجا اوردی؟؟؟مجردی؟چرا بابات مخالفت میکنه؟

بابات هرچی باشه پیره،اهل ریسک نیس،داداشت ک میگه طلا بخر بهتره، توباکس نذارفقط هرکار خاستی تو بازار کار ی چیزی بخر،ولی تو بانک نذار،