2777
2789
عنوان

دیشب نامزدم😂🤦‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 1282 بازدید | 96 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

امتحان کردم طعم کرم میدههه

خب طعمه کرمو تو خودت بلدی دیگه اونکه تاحالا نزدهههه به تلخی و شیرینیش دقت کن فقط بقیش مهم نی😂

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

خب طعمه کرمو تو خودت بلدی دیگه اونکه تاحالا نزدهههه به تلخی و شیرینیش دقت کن فقط بقیش مهم نی😂

ننمیدونم اولش یذره تلخ اومد بعدش نه😂 باید بهش بگم کرم زده بودمم

کاربری دونفره😍😁 من خوشبخت ترینم

زیاد خودت رو اذیت نکن ..مردا همونقدر که تو درک تفاوت رنگ ها عاجز هستن ..تو درک مزه ها هم عاجز هستن ...خصوصا اگه لپ همسر باشه 😂😂 

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........
ننمیدونم اولش یذره تلخ اومد بعدش نه😂 باید بهش بگم کرم زده بودمم

آره بگو مزه خودم نبودا مزه خودمو بعد عروسی میفهمی وای ننههه🤣🤣 بخدا اینجوری بگی بهتره فکرشم میبری سمت ی چیز دیگهجم میشه کار خود به خود😂😂🤦‍♀️

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

زیاد خودت رو اذیت نکن ..مردا همونقدر که تو درک تفاوت رنگ ها عاجز هستن ..تو درک مزه ها هم عاجز هستن . ...

کاش اینم اینجوری باشع

اخه یبار داشتم پفک میخوردم از دستم گرف خورد گف ای بابا مزه رژتم اومد باهاش😂😐

کاربری دونفره😍😁 من خوشبخت ترینم