2777
2789
عنوان

رگ خواب مردها چیه

826 بازدید | 86 پست

چکار باید کرد ک اخلاقشان خوب باشه و به حرف گوش کنن 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قورمه سبزی با ته دیگ

جدی پرسیدم

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم دعا‌کنید رازی ک دارم برملانشه و آبروم حفظ بشه ...خدایا خودم میدونم گناهکار و خطاکارم ولی میگن تو ستارالعیوبی خودت آبروم رو حفظ کن .خطایی کردم مال گذشته بوده نادانی کردم خودت به بچه م رحم کن من عاشق شوهر و بچه و زندگیمم💔
هیچ باید مثل بچت که داری بزرگش میکنی اونم همین رفتاروباهاش داشته باشی

پس حدسم درست بود 

ولی من حوصله بچه داری ندارم ....ی بچه ۱ ساله دارم دیگه بچه ۴۰ ساله نمیخوام 

من خودم کاربر آقا هستم . آخه این چیزی نیست که بگی . هر مردی مثل هر زنی از یه چیزی خوشش میاد ولی بطور ...

خب اگر زن این چیزایی ک فرمودین رو دریافت نکنه نمیتونه به شوهرش انتقال بده 

من وقتی عشق و محبت و توجه نبینم چطوری میتونم به شوهرم عشق بدم اخه

قطعا مشترک نیست و هرکس ر‌گ خواب مختص به خودش داره....مثلا من میدونم برای همسر خودم چیکار کنم اما خب توضیح نمیتونم بدم😎😎

شکر خدا که در پناه حسینم که عالم از این خوبتر پناهی ندارد❤️❤️❤️❤️❤️❤️
خب اگر زن این چیزایی ک فرمودین رو دریافت نکنه نمیتونه به شوهرش انتقال بده من وقتی عشق و محبت و توجه ...

الان که بحث تلافی یا محکوم کردن نیست شما سوال کردی منم جواب دادم . توی زندگی زناشویی  همه چیز باید دوطرفه باشه حالا اگر یکی انجام نمیده اشتباه میکنه . ولی جواب سوالت همونیه که گفتم . حالا اگر شما دریافت نمی‌کنید از طرف شوهرت بحثش جداست