2777
2789
عنوان

دوست دارم دیگه نرم سر کار😔شما باشید چکار میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 25 پست

کمترین وظیفه کارفرما رد کردن بیمه هست، با توجه به اینکه این فصل کار سخت پیدا میشه، اول  دنبال کار جدید بگرديد وقتی کار جدید پیدا کردید کار قبلی رو رها کنید،پیشنهاد میکنم دنبال کاری باشید که پنجشنبه ها تعطیل باشید و بیمه هم که قطعا باید داشته باشه.

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

مشهد

کار خیلی بهتره تا خونه موندن مخصوصا تو این زمونه همونجا بمون اول یه کار درست و درمون پیدا کن بعد برو 

اگه امکانش هست یه کاری که بیمه کنن برو چون سابقه برات رد میشه یهو میبینی چند  ساله که کار کردی اما بیمه نداری 

البته اگه میتونی برو یه حرفه مثل ناخن بافت مو ..رو یاد بگیر من علاقه ای به آرایشگری ندارم 

نه

هم صبح میری سر کار هم بعد ظهر ؟

میتونی یک سال هم بری پولا تو سیو کنی یه شغل دیگه برای خودن دست و پا کنی 

من خیلی مهربونم خب ولی اگه بیایی تاپیک من چرت و پرت بگی قشنگ میشورمت میزارمت کنار 🥰

خب وقتي كار كردن و دوست داري و نياز داري فعلا همونجا كار كن ! همزمان بگرد جاي ديگه كار پيدا كني ، جايي كه شرايطش بهتر باشه و بعد استعفا بده و برو جاي ديگه !

مشهد كه بزرگه كار بايد زياد باشه

حتما كاريابي ها سر بزن و رزومه بده

انشالله يك كار خوب پيدا ميكني