2777
2789

من خرداد امسال با پسرعموم که ۳۲ سالشه ازدواج کردم.خودم ۱۹ سالمه

شوهرم قبلا یک بار ازدواج کرده و یه بچه یک ساله هم داشته و به دلیل خیانت دختره،از هم جدا میشن.

من و شوهرم یه بحثهایی بینمون پیش میاد و ناراحتم می‌کنه،که گاهی وقتا شک میکنم به اینکه واقعا دختره خیانت کرده

یا اگه کرده،حق داشته 

الان رفتم از یه اکانت ناشناس به دختره پیام دادم

خیلی دلم میخواد که از زندگی شون و دلیل طلاقشون از دهان دختره بشنوم

فعلا که به طور ناشناس براش نوشتم سلام خوبید؟

اما نمی‌دونم بعد چیکار کنم و چ بگم

بنظرم کنکاش نکن

این کارو باید قبل ازدواج میکردی

اگرم واقعا خیانت کرده خب کارش غلطه و خیانت توجیح نداره

فقط 31 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا قبل ازدواج این کار رو نکردی؟؟

آخه خیلی بهش از هر نظر اعتماد داشتم و میدونستم که خیلی پسر خوبیه 

اما الان که میگذره و بحث میکنیم،همش به خودم میگم شاید با اون دختره هم همینطوری بوده و اصلا دلیل طلاقشون اینطوری نبوده 

خلاصه خیلی دوست دارم با دختره صحبت کنم 

اما نمی‌دونم چطوری و چی بگم 

به نظر من بیخیال شوالان مگه با شوهرت مشکل داری؟بچه پیش شماست؟

نه پیش دخترس

فقط خیلی وقتا باهم بحث میکنیم 

یک نمونه همین دیشب که تو تاپیک قبلی گذاشتم

دوست دارم صحبت کنم با دختره

شما آخرش به اولش داری فکر میکنی؟قبل ازدواج باید این تحقیقات رو انجام میدادی

فکر میکردم که پسرعموم از همه نظر و همه اخلاق ها خوبه ولی الان که بحثمون میشه 

خیلی دوس دارم بشنوم حرفای دختره رو

بنظرم کنکاش نکناین کارو باید قبل ازدواج میکردیاگرم واقعا خیانت کرده خب کارش غلطه و خیانت توجیح نداره

خب قبل ازدواج نکردم چون مطمئن بودم که از همه نظر ها و اخلاق ها پسرعموم خوبه 

اما اینکه بحث میکنیم همش دلم میخواد بشنوم حرفای دختره رو 

اما نمی‌دونم چی بگم بهش

ببین تو از خدات بوده که با پسرعموت ازدواج کنی و به همین خاطر بی چون و چرا و حتی با وجود بچه قبول کردی.

الانم به این دلیل دنبال دختره‌ای که از شوهرت نقطه ضعف پیدا کنی تا حربه واسه احساس برتری داشته باشی.

داری راه رو اشتباه میری کلا. دو روز دیگه میای همینجا میگی اشتباه کردی.

قبلا باید به دلیل طلاق فکر میکردی، الانم اگه میتونی طلاق بگیری قبل بچه‌دار شدن برو تحقیق کن. اگرم فقط دنبال دعوایی که بهت قول میدم کارت غلطه. اینجوری ارزشمند نمیشی. بجای گشتن دنبال نقطع ضعفای شوهرت دنبال رشد خودت باش

فکر میکردم که پسرعموم از همه نظر و همه اخلاق ها خوبه ولی الان که بحثمون میشه خیلی دوس دارم بشنوم حرف ...

حرف مشترک همه مردهایی که زن طلاق دادن همینه که زنشون خیانت کرد ....

شما بچه بودی بزرگترهات هم عقلانی رفتار نکردن..‌‌

اشتباه هس کارت چون دختره با غریبه ک نمیره بگه خیانت کردم ک طلاقم دادن اگرم بفهمه زن جدید همسر سابقش هستی بازم نمیاد حرفاشو راست بهت بگه پس بنظرم کار الکی کردی شوهرتم ک بفهمه برات مشکل میشه دختره هم بفهمه تویی میگه زندگیشون مشکل داره کلن کار درستی نیس