2777
2789

سلام بچها ان شاءالله با توکل به خدا حالتون عالی باشه

یه سوال ذهنمو درگیر کرده،میدونم ازدواج سنت پیامبر(ص)عزیزمونه

اما واقعا اونقدری که میگن ازدواج فانتزی و پر از عشق و عاشقیه؟مث کتابا؟یا فیلما؟ 

یا اون عشق بعد چد وقت عادی و کمرنگ میشه؟ 

واقعا واسم سواله

الان شما دوست دارید ازدواج کنید یا مجرد بمونید؟ 

ممنون میشم راهنماییم کنید خداخیرتون بده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه میگن نههه ازدواج فلانه بسیاره چرا با اینکه جواب کاربران این سایت رو میدونید دوباره سوالِ دوست دارید ازدواج کنید یا نه رو مطرح میکنید که تمام ذهنیتتون از ازدواج بهم بخوره

اونور را نگاه کن.

نخیر لطفا این مدلی به ازدواج نگاه نکنید چون میرید یهو وسط مشکلات تموم فانتزی هاتون بهم میخوره

زندگی یه روزایش عاشقانه اس یه روزایش خوشگذرونیه 

یه روزایش درک شدنه یه روزایش دعوا و اعصاب خوردیه یه روزایش ازهم بدتون میاد یه روزایش درک نشدنه یه روزایش نداریه

همشو باهم داره 

شما باید باهمسرت تعادل برقرار کنی شما باید همسرتو همونجور که هست بپذیریش و اصلا زور نزنی عوضش کنی

خودتو با شرایط وقف بدی 

خواستم یکم مشورت بگیریم🥲خب نظرخودتو بهم بگمخداخیرت بده

من خودم مجردم سنم حتی به ازدواج نرسیده و نظر خاصی راجبش ندارم و با دیدگاه عجیب غریبی بهش نگاه نمیکنم جون در مقابل زندگی های اسفناکی که توی سایت به نمایش میزارن کلی آدم هم دیدم که واقعا موفق بودن همه چیز بستگی به انتخابت داره

اونور را نگاه کن.

ازدواج زمانی قشنگ با فردی باش واقعا از ته دلت فرد بخوای ن اینکه فقط وابسته باشی با دوست داشته باشی 

اگ عشقی ب وجود بیاد ک دو طرف باش  اون زمان خوشبخت‌ترین زن متاهل هستی 

عشق واقعی ن عشقی دو روز تموم بشه