2777
2789
عنوان

مامانای حامله اگه اسم تک میخواین اینارو نزارید

| مشاهده متن کامل بحث + 6760 بازدید | 211 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وای آره یه مدت میشه یه اسمی انگار میفته به دل همه. توی گهواره اسم ها رو نگاه می‌کنی یک در میون : نیل ...

در عوض اسم بچه های شما قشنگ و اصیل هست😍😘 مخصوصا آناهیتا هیچ وقت قدیمی نمیشه⁦❤️⁩مانی هم خوبه 

خیلی خوش سلیقه ای چند ساله هستن؟

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

گزینه های بیشتر 🥲

دیار

دیان

هامین

#خلیج_همیشه_فارس | ناتانائیل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائیل، تنها خداست که نمیتوان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در‌‌‌‌ نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _ بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید

طور ی همه تون میگید اسمم تو لیست نبود انگار این لیست تایید شده از طرف سازمان بین‌المللی هست 🤣

یه زن بیکار تو خونه نشسته لیست زده دیگه 

تخمک هیچ وقت برای رسیدن به اسپرم  شنا نمیکنه  پس هیچ وقت  دنبال هیچ مردی ندو
اسم بچه های من خیلی خاصه تومدرسه تو مهدکودک تکه تک . تاحالا نشنیدم کسی بزاره بجز زن داداشم که ازروی ...

چیه اسمش؟

فقط 16 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

برای نجات مادرم از پیوند کبد یه صلوات میفرستی؟🥺آن کس که مرا کراش خود پندارد کفرش به کنار عجب کراشی دارد😁⁦💁🏻‍♀️⁩تیر کنکورمه🥺✨بلوچم🩵!عاشق شیرینی نارگیلی و گلوریا هاردی😍🫀

مگه دست خودمه دوقلو😂از بس تو خانواده دوقلو داشتیم دیگه دلم نمیخواد چون دیدم چقدر سخته

پس دوتا پشت سر هم بیار🤭

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎