2777
2789
عنوان

امشب نامزدی داداشمه پدرم راضی نیست و خبر نداره بنظرتون من برم

| مشاهده متن کامل بحث + 1093 بازدید | 60 پست
عزیزم ازدواج نا موفق داشته حرف پشت سرش یکم هست(بابام میگه)وگرنه هرجا ازشون پرسیدیم بد نبودن ولی خوب ...

عزیزم بعنوان کسی که ازدواج ناموفق داشته دارم بهت میگم البته قبلش تو پرانتز تو محیط کار پشت یکی حرف زدن کاملا عادیه چون رقیب هم محسوب میشن یا به هر دلیل دیگه ای و مطلقه بودنم که خودش جای خود داره 

من هم مطلقه بودم هم تو محیط کار اذیتم کردن نمی دونم پشتم حرف بود یا نبود ولی همکارا خیلی اذیتم کردن اولش که میخواستن بهم نزدیک بشن ولی وقتی دیدن نمی تونن شروع کردن به سنگ اندازی تو کارم آخرم من اون کار رو سر دو سال ول کردم ولی هنوزم دلم پیش اون کار هست 

با پسری ازدواج کردم که اونم دو بار طلاق گرفته و پدر و مادرش مخالف بودن حتی تو عقد و عروسیمون نبودن ولی ما به پیشنهاد مشاور این کارو کردیم و در نهایت هم بازم به پیشنهاد مشاور من پیشقدم شدم رفتم خونه مادرشوهرم و خداروشکر برخلاف تصورم برخورد خوبی دیدم الان دو سال از اون قضیه مبگذره و من هنوز برخورد بدی از خانواده شوهرم ندیدم جز احترام و محبت 

البته اینم بگم خواهر همسرم همون زمان که همه مخالف بودن بخاطر داداشش با من موافق بود و این هنوز توی ذهن من هست هر چند الان با مادرشوهرم صمیمی ترم ولی اون کار خواهرشوهرم از یادم نمیره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تنها بره؟چیشد در نهایت مورد شما؟

اوه،پسره به ماه نکشیده فهمید چی خورده

ببین همین که خانواده دختره با این حد از مخالفت و بی محلی بازم دارن دختر میدن بدون که یه گند بزرگی هست

شیرازی نیستم متاسفانه ، اما دیوانه وار عاشق شیرازم ..
عزیزم بعنوان کسی که ازدواج ناموفق داشته دارم بهت میگم البته قبلش تو پرانتز تو محیط کار پشت یکی حرف ز ...

هممون میدونیم که اگ ازدواج کنن مدتی بعد پدرم باهاشون اوکی میشه البته داداشم میگه من اصلا اینجا نمیمونم و خونم رو میبرم محل کارم که شهر دیگه ای هست 

ولی خوب مادرم اولش خیلی مخالف بود اما الان نه 

منم میدونه مخالفم ولی خوب چیکار کنم 

البته خودم رفتم برای داداشم حلقشو خریدم ازم خواست منم انجام دادم 

ولی خوب دختره یکی دوباره یه ماه پیش زنگ زد من جوابش ندادم 

هممون میدونیم که اگ ازدواج کنن مدتی بعد پدرم باهاشون اوکی میشه البته داداشم میگه من اصلا اینجا نمیمو ...

عزیزم اگه میدونی پس توام با برادرت برو تنهاش نذار چون مطمئنا پدرت با تو هم خوب میشه من مادرشوهرم فقط می ترسید که پسرش دوباره اذیت نشه چون دوبارم طلاق گرفته بود و یکی تو سن خیلی کم بود شوهرم ۲۱ سالش بود و حتی یه روزم از عقدش نگذشته بود همون تو مراسم دعواشون شده بود و یه هفته بعد طلاق 

خلاصه بگم مادرشوهرم خیلی بچه هاش رو دوس داره دوستی واقعی ها خداییشم خیلی مهربون و ماهه و فقط می ترسید پسرش اذیت شه دوباره که خداروشکر این دفعه انتخاب هردومون درست بود و مشکلی نداریم با هم و اونم الان خوشحاله منم که هنوز فکر می کنم انگار خوابم با اون مخالفت ها و با اون خانواده شوهری که قبلا داشتم الان اینارو می بینم انگار اور دوز کردم,,,

شما شرایطت فرق داشته

فکر می کنی حتی همین شوهر منم که دوبار جدا شده هم اگه بود باز تو دعوا میتونست منت سرم بذاره که تو جدا شدی و اگه خوب بودی طلاقت نمیدادن و ... 

کلا دختر فرق می کنه با اینکه خودش جدا شده بود ولی بازم میتونست به من منت بذاره 

همه چیز به فرهنگ آدمه نه به شرایط و چیز دیگه 

برادرم ۲۱ سالشه

به قرآن میتونم قسم بخورم اگه من خودم زن اول شوهرم میشدم ینی تو همون ۲۱ سالگی بازم خوشبخت میشدیم چون آدم هم بودیم واقعا الانم اینا باید ببینین اینا خودشون چند مرده حلاجن