2777
2789
عنوان

خانوما چرا اسنپ این شکلی شده

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 36 پست
نه برای ما همیشه گرون میگیره مسیر ده دقیقه رو ۳۵ میگیره ۱۵ دقیقه رو ۴۰

خب با تاکسی ک. میگی 13ت منه برو 

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اون روز دیرم شده بود مجبور شدم مگرنه والا پولم رو از جوب پیدا نکردم بریزم حساب اینا

خب دیگه میگی تاکسی نبوده حتما شرایط زمان و جوی بد بوده ک تاکسی نبود اینجور وقتا همون اسنپ هم نون باید ببره سر سفرش مفتی ک نمیتونه کار کنه با این گرونی بنزین و اصطلاک خودرو و کمسیون بالا فقط خودتو نبین این وسط واسطه سود میکنه فقط

اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭

خب دیگه میگی تاکسی نبوده حتما شرایط زمان و جوی بد بوده ک تاکسی نبود اینجور وقتا همون اسنپ هم نون بای ...

نگفتم تاکسی نبود 

قشنگ صبح بود همه جا پر تاکسی 

من دیرم شده بود کمر درد داشتم نتونستم راه برم 

پول ببرن سر سفرشون ولی پول درست 

درخواست رو قبول نمیکنن که مبلغ رو بیشتر کنن آخرشم با یه مبلغ نجومی میان مگه یه مسیر ۱۰ دقیقه ای چقدر بنزین میخواد که بشه ۳۵ 

‌ ‌به حس ششمم از چشمام بیشتر اعتماد دارم🤍🪄 

نگفتم تاکسی نبود قشنگ صبح بود همه جا پر تاکسی من دیرم شده بود کمر درد داشتم نتونستم راه برم پول ببرن ...

یجوری حرف میزنی و شاکی هستی انگار اون راننده مبلغو تایین کرده 

خود اسنپ مبلغو تعیین میکنه پس حرف زدنت درست نیست میگی پول درست ببره سر سفرش ینی چی؟ شما ک برای 10 تومن بیشتر اینقدر جون میدی همون پیاده برو تاکسی بگیر ن ک توهین کنی 

تو برای 10 تومن اینقدر زورت میاد خدا به داد اون راننده برسه ک 100برابر باید اصطلاک ماشین و بنزین و کمسیون بده و حتنا زمان و اب و هوا خوب نبوده چون مبلغ باید توجه ب این مسایل تغییر میکنه 

در هر صورت اون لحظه اون راننده به دادت رسیده خوب بود همونم. نمیومد میرفتی کنار خیابون دو ساعت لنگ تاکسی

اون روز دیرم شده بود مجبور شدم مگرنه والا پولم رو از جوب پیدا نکردم بریزم حساب اینا

یبار میگی دیرم شده بود یبار میگی کمرم درد میکرد والا تو هر کامنتت یه چیزی میگی اخر کارم میبینی مسیر 10 دقیقه ای ک میگی یک ساعته بوده خلاصش کردی ضمنا صبحا بخاطر ترافیک کرایه بیشتره ولی من به شما توصیه میکنم با این نگرش غلط همون تاکسی کنار خیابونی سوار بشید

یبار میگی دیرم شده بود یبار میگی کمرم درد میکرد والا تو هر کامنتت یه چیزی میگی اخر کارم میبینی مسیر ...

عزیزم ایشالاه همسرت یه شغل بهتر پیدا کنه❤️

‌ ‌به حس ششمم از چشمام بیشتر اعتماد دارم🤍🪄