2777
2789
عنوان

کیا از هر دو جنس بچه دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 571 بازدید | 66 پست
معمولا همینهمن بچه اول دختر بود و متاسفانه تو نه ماهگی تو شکمم مرد و دنیا نیومد.بعد از اون دوتا بارد ...

درکت میکنم...خیلی ناراحت شدم از شنیدنش...کلا آدمیزاد مدلش اینجور ک هرچیزی نداره اون میخاد...

من سر دوتا دخترم ویار نداشتم راحت بودم سر سومی خیلی حالم بده و تا چهار ماهگی نمیتونستم هیچی درست کنم از بو متنفر و خلاصه سنو دادم اینم دختر بود فکر نکنم ربطی ب ویار داشته باشه برای منکه اینجوری بود

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درکت میکنم...خیلی ناراحت شدم از شنیدنش...کلا آدمیزاد مدلش اینجور ک هرچیزی نداره اون میخاد...

ولی خودم متوجه بودم ک بارداری دومم با دخترم فرق داره.و بارداری سومم مثل پسرم بود

موهای بدنم نمیدونم...ولی برای دخترم ن ویار داشتم ن اذیت...الان دو ماهه گشنمه نمیتونم غذا بخورم..اگه ...

برای دختر موهای بدنت دیر درمیاد 

پوست صورتت وقتی دختر داری روشن تر میشه.برا دختر بیشتر میخوابی،آرامش بیشتر داری،براپسر بیشتر اذیت میشی،من ک اینطوربودم

اره...یه دختر دارم...بارداری اولم خیلی خوشحال بودم برام فرقی نمی‌کرد...الان یه چیزی افتاده ب جونم بر ...

منم خیلی ته دلم منتظر پسر بودم وقتی سنو گفت دختره ناراحت نشدم ولی دلم از هر دو جنسیت میخاست قسمت نبود برام ان شاالله برای شما پسر باشه