2777
2789

نمیدونم آنفولانزا هست یا کرونا الان ک خوب شدم فقط سرفه و آبریزش دارم بدنم داره کهیر میزنه. کهیر از چیه دیگه؟؟

چن سال پیش کرونا گرفتم اون موقع هم بعدش تا چن ماه کهیر زدم. امیدوارم الان زود خوب شم 

احتمالا کرونا گرفتی.

چون منم یادمه یه مدت بی جون بودم نمیدونستم چمه.

یه روز از خواب بیدار شدم تمام صورت و پلک هام کهیر زده بود.

کاری نکردم چند روز بعد خودش خوب شد.

بعدش که علائم رو کنار هم چیدم فهمیدم کرونا بوده.

خواهر همسر من چند از وقتی کرونا گرفت تا چند ماه پیش مدام کهیر میزد الان هم فکر کنم کم شده ولی کامل قطع نشده . دکترا گفتن مشکل خود ایمنی پیدا کرده . جالبش اینکه ایران نیست کلا اروپا زندگی میکنه و واکسنهای اونجا رو برای کرونا زده حتی برای معالجه ایران هم اومد ولی تاثیری نداشت

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خواهر همسر من چند از وقتی کرونا گرفت تا چند ماه پیش مدام کهیر میزد الان هم فکر کنم کم شده ولی کامل ق ...

دکتر نرفت برای کهیر هایی ک میزد؟

من فک کردم بخاطر داروهایی بوده ک خوردم

نمیدونم بخدا دیگه کلافه شدم هرچی حساسیت زا و چیزای گرمو دکتر گفته نخورم

منم دقیقا این سری ک کرونا گرفتم قرص مکیدنی ک فلفل داشت نخوردم. حتی ادویه های گرم هم نمی‌خورم میگم شاید شربت و قرص میخورم چیزی داشته. 

دکتر نرفت برای کهیر هایی ک میزد؟من فک کردم بخاطر داروهایی بوده ک خوردم

چرا حدود یکسال اونجا تحت درمان بود به داروها جواب نمیداد و کلا هر چی میخورد کهیر میزد .  بعد اومد ایران یه سری آزمایشات کامل داد و دارو گرفت بازم تاثیری نداشت الان حدود 3 ساله درگیرشه ولی الان فکر کنم کمتر شده . یه مدت خیلی شدید بود و بهش گفتند مربوط به خود ایمنیه حسایت غذایی یا دارویی نیست . اونم میگفت بعد کرونا این اتفاق افتاده و احتمال میداد به خاطر کرونا یا واکسنی هست که زده 

در مورد شما احتمالا حساسیت به دارو هست خوب میشه نگران نباش

چرا حدود یکسال اونجا تحت درمان بود به داروها جواب نمیداد و کلا هر چی میخورد کهیر میزد . بعد اومد ای ...

داروهایی ک میخوردم نوشته بود عوارضش کهیر و خارش و بثورات پوستی مممکته باشه. احتمالا از اینه