خوب اگه برای برادرت نگرانی که طبیعیه اما اگه برای خودتون نگرانین اصلا خطری متوجه شما نیست الان برادر ...
از هردو طرف.از این طرف نگران برادر ازون طرف نگران زندگیم،بچه هام،ایین همه ساال جون کندیم ذره ذره جمع کردیم. نمیتونم به شوهرم بگم برای برادرم خونه بفروش
آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا
اگه ماهترک یا همون ارثیه ای رو که از پدر یا مادرشون مونده رو هنوز تقسیم نکرده باشن و یکی از بچه ها بدهکار باشه تا تعیین تکلیف بشه کل این ارثیه توقیف میشه...
اینجا با پیگیری دادگاه سهم بدهکار رو جدا میکنه و بقیه رو آزاد میکنه
اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ریطی به خواهر برادری نداره چه برادرخواهر چه غریبه شما بدهکار باشی طلبکارت با ارائه مدارک به محضر داد ...
عزیزم یه سوال مردی که به رحمت خدا رفته خانومش مهریه گذاشته اجرا آقاهه یه خونه داره ارزشش یه تومن میخام ببینم بخواد مهریه بگیره آیا مالیات هم باید بده ؟؟یه ماشین هم داره ۲۰۰ تومن ارزششه و مبلغی پول آیا دادگاه مالیات میگیره از اموال مرحوم؟؟اگه اره چند درصد
وخدا زمین رو گرد آفرید. که از چپ زدی از راست بخوری