2777
2789
عنوان

غیرمذهبیا بیاید نظرتونو میخوام

| مشاهده متن کامل بحث + 849 بازدید | 55 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عقب بشین    کافیه یکی از آشناهای این آقا شمارو جلو ببینه و زندگیش به هم بریزه    خودتو بزار جای خانمش اگه خودت متوجه میشدی همکار خانم همسرت جای تو جلو ماشین نشسته چه آشوبی به دلت میافتاد؟     این چیزا ربطی به مذهب نداره  بر پایه انسانیت و عرف باید نظر داد 

جلو بشین . مخصوصا اگر مجردی اگه خودت متاهلی عقب چون همسرت خوشش قطعا نمیاد ولی درکل اقایون بد میدونند ...

خودش متاهله

بازم جلو بشینم؟

فقط 11 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به نظرم برات حاشیه درست بشه،عقب بشینی بهتره.چندوقت قبل خانومی تاپیک زد همسرم با امکار خانومش میخواد ...

بنظرم اینجور مواقع در صورتی حاشیه درست میشه که طرفین سر و گوششون بجنبه ولی وقتی رسمی باشه روابط و طرفین تو فاز چیزی نباشن هیچکس چیزی نمیگه

کوچک ترید !    از آن که مرا  زیر و رو کنید !   حتی اگر هرآنچه که دارید، رو کنید!   کوچک ترید از آن که بدانید، من کی ام،  از "کوه ها" نام مرا پرس و جو کنید! .                                                   ای بادهای سرد و مخالف،" منم درخت "! باید که ریشه های مرا جستجو کنید !      ای بادهای سرد و مخالف؛  من ایستاده ام!!   این سینه ام ! که خنجرتان را فرو کنید.! بر من مباد ، تیغ شما زخمی ام کند؛    شاید به خواب ، مرگ مرا آرزو کنید.......

به نظرم فقط زنش میتونه جلو بشینه

عقب بشینی بهتره

چرا بعضیا میگن جلو بشین مگه راننده ته  و.... 😐

الان اگر یه دختر مجرد بخواد کنار دست شوهر خودشون بشینه خودشونو جر میدن 🤣

#یه_نصیحت‌_دوستانه‌🤔 می‌دونی رفیق؛حقیقتش‌ اینه که هممون‌ یه روزی پیر میشیم‌...نه چهره‌ای که الان داریم برامون می‌مونه نه این بر و بازو‌ و هیکلی‌ که احیاناً به هم زدیم!☝️اون روزی که این سرمایه‌ها از دست بره، دیگه فقط خاطره‌هایی که باهاشون‌ ساختیم مهمه‌...👈 اینکه‌ هیکل و قیافه و از همه مهم‌تر دلمون رو برای چی گذاشتیم وسط ؟؟❌برای رابطه‌های نادرست؟❌برای آدمای نادرست؟❌برای کارای‌ نادرست؟چند ثانیه خودِ پیر‌ و از رنگ و رو افتاده‌‌مون رو تصور‌ کنیم؛ چی از دست دادیم تو این‌ سال‌ها...؟؟ درست زندگی کنیم،همونطور که خدا ازمون خواسته...

عقب بهتره بشینی ربطی هم نداره که میگن مگه راننده شخصیه همکارید شما باهم نه فامیل نزدیک 

توی دهمین بهار  زندگی مشترکم خداوند مهربان بازم لطف بیکرانش رو شامل حالم کردو فرشته قشنگی  به وجودم اضافه شد و همون لحظه فهمیدم چقدر بهت دل بستم و تو شدی تمام هستی من 💕حسی تو دلم بود که تورو دخترم صدا کنم و باهات دردو دل مادر ودختری کنم 💕تو همان معجزه قشنگ خدایی که با اومدنت دنیا برام قشنگتر شده  😍😍خدایا خودت حافظ همه فرشته های نازنین زمینی باش و دست محبتت رو از سر فرشته کوچولوی منم برندار الهی آمین 😍😍معبود مهربانم این حس شیرین مادری رو تو وجود تمام بانوان سرزمین قرار بده و برای همه شون یه فرشته ی زیبا و سالم و صالح عطا بفرما 💞💞💞

عقب

به جز قوم شوهر     🥴      که ویرانگرند            بنی ادم اعضای یکدیگرند😁.                                                                                                                                              👇🏻👇🏻                                                                               بعضی هارو ببخش بره….حوصله داری سرپل صراط ببینیشون باز؟! ✅