2777
2789
عنوان

تو دانشگاه روم نمیشه با ماشین دویست شش مامانم برم با اتوبوس میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 36 پست
ازاد میرم بخدا همشون ماشین گرون دارن روم نمیشه یه ۲۰۶ ببرم وسطشون

ماشین گرون یعنی چی؟

بنز بی ام و  سانتافه  اوپتیما؟

اگه روزگار بی رحمه تو مهربون باش....اگه آفتاب میسوزونه تو سایبون باش ♣️.... موافق صد در صد اهدای عضو ♥️ عاشق حیوانات مخصوصا پیشی های نازنین ♠️ خدا رفیق فابریکمه ♦️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دانشجوی پزشکی دنشگاه تهران هم ۲۰۶ رو افت نمیدونه.. ومسلما همونجاهم خیلیاشون بدون ماشین میان.چون ماشی ...

دانشگاه پزشکی ها کلا پولدار خیلی ندارن پول زحمتشون خوردن ولی درسته ممنون

نمیگم لیاقتم نداشت میگم من عرضه نداشتم داشته باشمت خوشبخت شی❤ ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

ماشین گرون یعنی چی؟بنز بی ام و سانتافه اوپتیما؟

ببین خیلی گرون بود ماشینش که من نمی دونستم ماشینش اینه بعد دوستم گفت وای خوشبحالت ماشین فلانی بنز فلانه 

سوارش شدی  منم اصلا از ماشین سر در نمیارم گفتم ماشین برم مهم نبود توجه نکردم 

نگفتم بلد نبودم ماشینش گرونه 

نمیگم لیاقتم نداشت میگم من عرضه نداشتم داشته باشمت خوشبخت شی❤ ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

خدایی میرفتی ؟

چرا نَرَم مگه عیبش چیه؟؟

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

۴ پنج تایی که من باهاشون دوستم از این ماشین گرونا دارن که قیمتش دومیلیارد ولی بلد نیستم حتی اسمشو خد ...

ببخشید مگه ارزش آدمها به ماشین شون هست؟دوست من وکیل با تاکسی رفت و آمد میکنه عزیزم شما ک هنوز دانشجوی