2777
2789
عنوان

تو دانشگاه روم نمیشه با ماشین دویست شش مامانم برم با اتوبوس میرم

| مشاهده متن کامل بحث + 528 بازدید | 36 پست

این طرز تفکرت به جای خوبی ختم نمیشه….هیچ وقت نمیتونی از داشته هات لذت ببری و همیشه در حسرت داشته های دیگرانی 

کاربری که بعد شش سال به ناحق ترکید   من دیگه اون کاربر سابق نمیشم  از همتون آتو دارم  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

با پیکان منو میبردن دم دانشگاه عادی بودم 

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

یعنی اتوبوس از ۲۰۶باکلاس تره

نه اون دیگه مال من نیست همومیه

نمیگم لیاقتم نداشت میگم من عرضه نداشتم داشته باشمت خوشبخت شی❤ ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

مگه کدوم دانشگاه میری؟ دانشجوها که معمولا خودشون ماشین ندارن

ازاد میرم  بخدا همشون ماشین گرون دارن 

روم نمیشه یه ۲۰۶ ببرم وسطشون

نمیگم لیاقتم نداشت میگم من عرضه نداشتم داشته باشمت خوشبخت شی❤ ما باید درس بخونیم پولدارشیم عقده هامون بخریم

اگه پسرم بعدا از این اداها بیاد تا عمر داره کلید ماشین دستش نمیدم ببینم عرضه داره خودش ماشین باکلاس ...

اگه عرضه داشتم که حرس نمی خوردم من حقوقم جمع کنم ۲۰۶ نمیشه ولی خب ماشین مامانمم روم نمیشه ببرم

نه اون دیگه مال من نیست همومیه

خب اون وقت فکر میکنن کلا نداری اون بدتره که همه میدونن تو ایستگاه دو ساعت تو سرما میمونی تا اتوبوس بیاد. چه طرز فکر مسخره ای داری که اتوبوس با کلاس تر میدونی 

وای بیشتر دانشجو ها ک با تاکسی و اتوبوس میان مگه تو دانشگاه شما چی سوار میشن ک ۲۰۶ بی کلاسیه؟بقیه با ...

۴ پنج تایی که من باهاشون دوستم از این ماشین گرونا دارن که قیمتش دومیلیارد ولی بلد نیستم حتی اسمشو خدا چه ذهن فقیری دارم😐💔😂