2777
2789
عنوان

کیا عروس هلندی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 95 بازدید | 29 پست
چرا دون نمیخورن

عزیزم عادیه مال دختر خاله منم اول اورده بود اون حالا تنها بود کوچیکم بود و دستی نمیخورد هیچی فقط نگا میکرد

اینا که دستیم نیستن تازه چن روز بگذره مجبور میشن میخورن بعدم عادت میکنن

و تو خواهی خندید؛ درست در جایی، که گریه کرده بودی :)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سرلاکی سخته خواستم از آب گل در بیاد

شوهرم گله ای نگه میداره عروس وبرزیلی داره دوتا از جوجه هاش چند روز پیش افتاده بودن الان دارم با سرلاک بزرگ می کنم با سرنگ میدم روزی سه بار 

چند وقت پیش شوهرم یکی از میناهاشو که حرف میزد فروخت موقعی که داشتن میبردن هی اسم شوهرمو صدا میزد بعد اونی که خریده بود دو سه روز بعد زنگ زد گفت این اصلا حرف نمیزنه تو خونه اصلا ساکت نمی شد دلم براش سوخت

چند وقت پیش شوهرم یکی از میناهاشو که حرف میزد فروخت موقعی که داشتن میبردن هی اسم شوهرمو صدا میزد بعد ...

آخی حیون عادت کرده به همسرت اینا رو از پرنده فروشی خریدم دلمم نیومد تک بخرم میگم چون جفت‌ ممکنه حرف نیاد 

ممنون عزیزم میگم چون جفت خریدم ممکنه نر حرف نیاد ،

برا ما اول تنها بود چون بعده حرف اومدنش جفت خریدیدم ولی اخه الان ماده هم ی چیزایی داره میگه فک نکنم ربطه داشته باشه بخواد حرف بزنه میزنه ولی چون میگی دستی نیستن واحتمالا بزرگن
باید جوجه یا کم سنشو میخریدی برا حرف
خیلی بیشترو بهتر حرف میزنه اونجوری
ولی الانشم حرف میتونن بزنن باید یکم بگذره

آخی حیون عادت کرده به همسرت اینا رو از پرنده فروشی خریدم دلمم نیومد تک بخرم میگم چون جفت‌ ممکنه حرف ...

می خوای حرف بزنن به حرف آوردنشون فکر کنم سخت باشه ما تا حالا باهاشون سعی نگردیم به حرف بیاریم ولی هر چیزی رو که بخوای حرف زدن یاد بدی باید از کوچیکی باهاش کار کرد ولی برعکس اینا میناها خیلی خوب تقلید می کنن شوهرم هم برای اینکه میناهاش حرف بزنه جدا تو یه قفس نگه میداره میگه اگه باهم باشن حرف نمیزنه

عرسها فکر کنم حرف بزنن هم زیاد واضح نیست با یه حالت سوت حرف میزنن من ندیدم شوهرم میگه

نه بچه ی من میگه بوس بده بوس بده خوشگله مامان سلام بیا بیا😂🤦‍♀️