2777
2789
عنوان

نی نی یار سوم کمک

39 بازدید | 3 پست

سلام عزیزم میشه لطفا چک کنید تیکر بارداری من چرا تایید نمیشه و مدام ارور میده ک تیکر در حال اقدام رو حذف کن در حالی ک این تیکرو فعال نکردم

و الکی تیکر فرزند دارم فعال هست برام اونم نمیتونم حذف کنم.😅

متشکرم 

@niniyar_3

کار خوبه خدا کنه …لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستید💙🥹 همون موقع که فکرشو نمیکردم خدا بهم یکی از فرشته هاش رو بخشید🤲🏻💜مامانِ هدیه مادرم فاطمه زهرا🤲🏻🥹در تاریخ۱۴۰۳/۰۹/۱۰ فهمیدم مامان شدم😍برای تشکیل قلب بچم دعا کنید🤲🏻🥹

@niniyar_3    3

niniyar_3@

کار خوبه خدا کنه …لطفا برای مادر شدنم صلوات بفرستید💙🥹 همون موقع که فکرشو نمیکردم خدا بهم یکی از فرشته هاش رو بخشید🤲🏻💜مامانِ هدیه مادرم فاطمه زهرا🤲🏻🥹در تاریخ۱۴۰۳/۰۹/۱۰ فهمیدم مامان شدم😍برای تشکیل قلب بچم دعا کنید🤲🏻🥹

@niniyar_3 3niniyar_3@

سلام عزیزم یعنی اینکه نمی تنید گزینه فرزند دارم رو غیر فعال کنید باید یکی دیگه از گزینه ها رو بزنید مثلا گزینه من باردارم و سپس تنظیمات تیکر رو انجام بدید

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

سلام عزیزم یعنی اینکه نمی تنید گزینه فرزند دارم رو غیر فعال کنید باید یکی دیگه از گزینه ها رو بزنید ...

عزیزم نوشتم براتون که

من در اصل میخوام تیکر بارداریمو فعال کنم اونو ک میزنم مینویسه تیکر در حال اقدامم رو حدف کن

من اصن تیکری فعال نکردم ک بخوام حذف کنم

فقط امتحانی زدم یه بچه دارم با اطلاعات اشتباه ک ببینم خمه تیکرا غیر فعاله یا فقط بارداری که دیگه فقط بارداری غیر فعاله!!!

حالا تیکر بارداری ک نمیتونم بذارم هیییچ تیکر فرزند دارم رو هم نمیتونم حذف کنم