عجیب ترینش؟۱۳سال ازم بزرگتر بود کار نداشت خونه نداشت چیزی از خودش نداشت به جای شیرینی میوه آورده بود ...
ملاقات مریض مگه اومده بودن
وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰ 🤕😮💨😬 وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪 فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو اول آذر ۸۰ کاش این مردم میفهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمنگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
دقیقااا دختر منم همینه. کااااملا توی هپروته و افکارش عین یه دختر ۷،۸سالست
بچه ها متفاوتن من پسر بزرگم سریع بزرگ شد درک بالایی داره هنوز شیطنت ها ی سن خودس رو داره ولی خوب متناسب با سن خودش
ولی دومی یازده سالشه هنوز رفتارهاش انگار بچه ی هشت ساله س😅
غم تَحل زمونه وسته بارم *نصیب کس نبووه حال زارم *دلم چی اَوورِ تنگه دم پسینه *که افتونه گره سا ونده حالُم*** تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی میمونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃
بچه ها متفاوتن من پسر بزرگم سریع بزرگ شد درک بالایی داره هنوز شیطنت ها ی سن خودس رو داره ولی خوب متن ...
۳قلوهای خودم مثال واضح این ماجراست😅😅قل داداشش ماشاا...انگار مرد بزرگیه. افکارش بزرگونست. ولی این دخترم بشدتتت بچه ست. بنظرت خیلی بَد هست این مورد؟ باید به دادش برسم؟
حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
حالا اینو میکی من یه پسر خاله دارم خواستگاری هر چهار تا خواهر اومده
عزیزم 😂😂😂😂😂😂 اون احتمالا مادرو پسند کرده گفته دخترتو بده حالا فرقی نداره کدوم
وزن اولیه ۱۱۱.۶۰۰ 🤕😮💨😬 وزن هدف ۶۰ کیلو😍🥰 😎😎من می تونم💪💪💪💪 فرودین ۱۴۰۳ ،،، ۹۸ کیلو خرداد ۱۴۰۳،،، ۹۱ کیلو ۱۵ تیر ۱۴۰۳ ،،،،، ۸۷ کیلو اول آذر ۸۰ کاش این مردم میفهمیدند حالی که پریشان است آرامش میخواهد نه سرزنش😒😔 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهمنگران فردایت نباش _خدای دیروز و امروز ، خدای فردا هم هست._ما اولین بار است بندگی میکنیم ولی او بی زمانی است که خدایی میکند ! _ اعتماد کن به خدایی اش ...
۳قلوهای خودم مثال واضح این ماجراست😅😅قل داداشش ماشاا...انگار مرد بزرگیه. افکارش بزرگونست. ولی این د ...
والله من بردمش پیش مشاوره گفتش که هیچ اشکالی نداره هر بچه ای یه جوره چون پسر بزرگم رو هم یه مدت پیش خودش میبردم بهم گفت نباید با اون یکی مقایسه ش کنی بذارش بچه گی کنه تو مسیر رشد خودش پیش بره اگه هی بهش بگی تو دیگه بزرگ شدی نکن این کارها رو رفتارها رو بیشتر بهش آسیب میزنی
غم تَحل زمونه وسته بارم *نصیب کس نبووه حال زارم *دلم چی اَوورِ تنگه دم پسینه *که افتونه گره سا ونده حالُم*** تو این سایت مثل دنیای واقعی کاربرهایی هستند که دور از جون شما مثل خروس جنگی میمونن و ادعای داناییشون سر به فلک کشیده اگه از اونایی و پریدی و جوابی نگرفتی بدون حرفت برام بی ارزشه 😌😃
۳قلوهای خودم مثال واضح این ماجراست😅😅قل داداشش ماشاا...انگار مرد بزرگیه. افکارش بزرگونست. ولی این د ...
خدا حفظ کنه بچه هات رو🤩