من یبار رفتم با حجاب رفتم چون تو جمعی که همه با حجاب باشن من بی حجاب اذیت میشم
من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته 🎨😂 دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-
یه جمعی بود فامیلای مادرشوهرمم زن و مرد جدا میکنن وقتی قاطی میشه همه چادر رنگی میپوشن بعد یه تولد میخواستیم بریم یعنی به زور شوهر و مادرشوهر وگرنه من از اول گفتم ازین جمع خوشم نمیاد نمیام شومیز پوشیدم شوهرم لحظه آخر گفت یه مانتو بردار زشته اینطوری گفتم من نه بی حجابم نه بخاطر کسی حجاب میگیرم دیدم ول نمیکنه لج کردم از اول تا آخر مجلس یه مانتو جلو باز پوشیدم دیگه شومبزم نپوشیدم بعد همونا که انقد ادایین وقتی جمع مختلط شد با همون شال و مانتو مرد و زن میرقصیذن آخر مجلسم رفتن مختلط ورق بازی کردن یعنی انقد ادایی دیگه منم تو جمعشون شرکت نمیکنم