2777
2789

من یبار رفتم با حجاب رفتم چون تو جمعی که همه با حجاب باشن من بی حجاب اذیت میشم

من آنشرلی ام با موهای قرمز که آخر اسمش یه ه داره 🥺❤️شاید زیبا نباشم ولی خب منم  خدا آفریده دیگه یه فن آنشرلی دارم 😂💚 مامان یه دختر خوشمل شر و شلوغ که به باباش رفته  🎨😂  دختر ناز من همیشه یادت باشه من تو رو تو این دنیا از همه بیشتر دوس دارم گل ناز من 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من خوبه که رعایت کنی مناسب با مهمونی و جو اونجا لباس بپوشی، خودت راحت‌تری 

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

من یسری از دوستام چادرین هر سری میریم بیرون و .. کلا چادر میپوشم در صورتی ک خودم حتی با حجابم نیستم 🤣🤦🏻‍♀️

اره همرنگ جماعت بودن خوبه

[army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>

یه جمعی بود فامیلای مادرشوهرمم زن و مرد جدا میکنن وقتی قاطی میشه همه چادر رنگی می‌پوشن  بعد یه تولد می‌خواستیم بریم یعنی به زور شوهر و مادرشوهر وگرنه من از اول گفتم ازین جمع خوشم نمیاد نمیام شومیز پوشیدم شوهرم لحظه آخر گفت یه مانتو بردار زشته اینطوری گفتم من نه بی حجابم نه بخاطر کسی حجاب میگیرم دیدم ول نمیکنه لج کردم از اول تا آخر مجلس یه مانتو جلو باز پوشیدم دیگه شومبزم نپوشیدم بعد همونا که انقد ادایین وقتی جمع مختلط شد با همون شال و مانتو مرد و زن میرقصیذن آخر مجلسم رفتن مختلط ورق بازی کردن یعنی انقد ادایی دیگه منم تو جمعشون شرکت نمیکنم

آره منم سمت خانواده ی پدریم اکثرن این‌مدلی م بهشون احترام میزارم یه شال سر میکنم ولی جاهای دیگه نه 

این روزا از رو  نداری عاشق و معشوق میشن                           من یه لیلی‌میشناسم مهرشو از مجنون گرفت
من نه کاری به بقیه ندارم چطوری باشن مگه اون جمع بخاطر تو حجابشونو تغییر میدن ؟

چون کاره درستو اون محجبه ها میکنند 

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"