2777
2789
ظاهر طرف باید به دل بشینه خوب به دلش نشسته ردش کرده هیچ اشکالی نداره

مرسی 🥲🥲🥲❤️❤️

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

آقا دعوا نکنید تاپیکو میبندم 😢😢

سلام من اسم کاربری ها رو زیاد دقت نمیکنم و تو صفحه نمیرم مگر خیلی خاص باشه، اگه از لفظ محبت آمیز استفاده کردم و آقا بودین، من منظوری ندارم. ذهنیتم اینه که همه خانومن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اینکه چیزی نیست من شنیدم ،دختره بخاطر اینکه سبد گلو از رو حواس پرتی و هوووول شدن داده دست باباهه ،جواب رد داده،

گفته این به پدر بیشتر علاقه داره تا من ،و الا گلو به من میداد نه بابام🫣

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  

بچا خارجیه من بدم نمیومد ولی خب البته اعتقاداتشم کار داشت ولی ظاهرش اصلا خوب نبود دلم اشوب میشد نگاش میکردم چندتا مشکل دیگم داشت مثلا جایی نه قبلا کار میکرد نامزد سابقش می اومد و من میدیدم همو بغل میکنن و الان نمیتونم حسی داسته باشم.

آره ولی اونا حنا میزدن این خودش حناییه چشاشم سبزه کلا

اگه دوسش نداری ولش کن 

تازه میگی بقیه اش هم اوکی نیست باید چندسال روش کار کنی

اگه همه چيش خوب بود طوری نبود بازم 

اونی که من میشناسم صورتش را همیشه 3 تیغ میکنه چشماش هم سبزه، فقط موهاش اونم نارنجی نیست بلونده😁ولی اخلاقش خیلی خوبه، زنش سبزه چشم و ابرو مشکی

اینکه چیزی نیست من شنیدم ،دختره بخاطر اینکه سبد گلو از رو حواس پرتی و هوووول شدن داده دست باباهه ،جو ...

واو🥲🥲🥲مرزای  برخوردنو جابه جا کرده 

ممکنه به هر دلیلی از کسی چندشت بشه و به دلت نشینه. اینم میتونه یه دلیل باشه

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی
واو🥲🥲🥲مرزای برخوردنو جابه جا کرده

منم تا شنیدم ،فقط سکوت کردم ،چون نظرم اینه من مو بینمو اون پیچش مو....

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
اگه دوسش نداری ولش کن تازه میگی بقیه اش هم اوکی نیست باید چندسال روش کار کنیاگه همه چيش خوب بود طوری ...

مرسی مهربونم از راهنماییت🥲❤️❤️❤️❤️❤️

ممکنه به هر دلیلی از کسی چندشت بشه و به دلت نشینه. اینم میتونه یه دلیل باشه

مرسی🥲❤️❤️

نه من خودم بور دوست دارم اینم ریشاشو نمیزنه و الا خوب بود! دوس داره بلند کنه

بیشتر بشناس.‌یه کم معاشرت کن .‌بعضی ادما در برخورد اول نچسب و نفرت انگیزن ولی به مرور زمان میبینی که اشتباه فکر میکردی و چقد نظرت عوض شده.لطفا فقط به خاطر رنگ ریش رد نکن چون ازدواج خوب الان واقعا اسون نیست

آدم وقتی جوان است به پیری جور دیگری فکر می‌کند. فکر می‌کند پیری یک حالت عجیب و غریبی است که به اندازه‌ی صدها کیلومتر و صدها سال از آدم دور است. اما وقتی به آن می‌رسد می‌بیند هنوز همان دخترک پانزده ساله است که موهایش سفید شده، دور چشم‌هایش چین افتاده، پاهایش ضعف می‌رود و دیگر نمی‌تواند پله‌ها را سه تا یکی کند. و از همه بدتر بار خاطره‌هاست که روی دوش آدم سنگینی می‌کند.».   از کتاب چهل سالگی ناهید طباطبائی