2777
2789
عنوان

زجری که امروز کشیدم

161 بازدید | 14 پست

من بسته از دی‌جیکالا سفارش داده بودم و برای تست زدم روی گزینه پرداخت درب منزل که ببینم چطوریه

و امروز رسید و صبح مامور تحویل اومده بود و نمیدونم خواب بودم یا نشنیدم و بهم پیام داد که اومدم و باز نکردید و...

بعد گفت من توی فلان خیابون هستم و بیا و ازم بگیر

منم ۴۰ تومن پول اسنپ دادم و رفتم 

و گفت یکی دیگه از مشتری ها اومد و من توی فلان خیابون هستم و منه ساده ۵۳ تومن یاز دادم اسنپ و رفتم باز گفتم کجایی اونم گفت  نههههههه

اشتباه فهمیدی و اسنپ کسی قبول نکرد و مجبور شدم تاکسی دربست بگیرم که تاکسی هم از این ادمای چیز بود و مامور هم عصبی بود و مجبور شدم ۱۰۰ تومن هم تقدیم کنم به تاکسی و بالاخره مامور رو دیدم و پولش دادم و رفتم 

و دیگه هیییچی تو کارتم نبود و مجبور شدم توی توفان و سرما حدودا ۲ و نیم کیلومتر پیاده راه برم تا برسم خونه😑

بعد من خوشحال بودم که پول ارسالم از ۵۹ شد ۱۹

ولی ۱۰ برابر الکی پول اسنپ و تاکسی دادم 

حس میکنم این اتفاق رو روانم تاثیر گذاشت😑

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تازه یه بسته دیگه هم تو راه دارم اونو خدا به خیر کنه😂😭

من ردم تحویل به نمایندگی دیج ی کالا در شهر خودمون بعد گفتم با مامانم میریم نیومد همون ۴۰ تومن رو بیست دادم رفت بیست برگشت حالا تعریف کردم روحیت خراب نشه 🤣

نابودی اسراییل خونخوار و هرچی هرزهٔ بی بند و باره صلواااتتت😂لطفا از شیرینی های بچتون تاپیک بزنین😬دلمون گرفت بابا😑