2777
2789
عنوان

سندروم روده تحریک پذیر دارم

150 بازدید | 13 پست

دکتر برام تشخیص روده تحریک پذیر داده

از امروز صبح چند باره قلبم تیر میکشه

معده‌م هم کمی اذیته

حالا نمیدونم این تیر کشیدنه از معده‌ست یا خدای نکرده قلبمه

شماها هم اینجور شدین؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

علائمت چی بود ک دکتر تشخیص سندروم روده تحریک پذیر رو داد?من گاهی وقتا زیر شکمم درد میگیره ورم میکنه 

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  

یه نسخه بهت بدم باهاش خوب شدی برام دعا کن

یک قاشق مرباخوری بارهنگ به همراه یک سوم لیوان عرق نعنا یک سوم گلاب یک سوم آب ده دقیقه جوشانده شود بعد از اینکه از داغی افتاد یک قاشق مرباخوری عسل اضافه کنید و هرشب یک تا دوساعت بعد از شام بخورید و بعد از آن دیگر چیزی نخورید 

دوهفته ی اول هم شب هم صبح ناشتا خورده شود بعد از آن تا وقتی دردهای گوارشی آرام شوند ادامه دهید

علائم یبوست مزمن هستش؟؟؟

من گاهی یبوست داشتم

اما مشکل اساسی من نفاخ بودن بود....بشدت روده هام نفاخ هستن متاسفانه

البته معده‌م هم اذیت میکنه

حتی دکتر گفت غذا ک میره تو گلو و گاهی نمیتونی قورت بدی هم برمیگرده ب همین

هموروئید هم دارم

البته از وقتی توالت فرنگی استفاده میکنم مشکل یوبستم برطرف شده

علائمت چی بود ک دکتر تشخیص سندروم روده تحریک پذیر رو داد?من گاهی وقتا زیر شکمم درد میگیره ورم میکنه

من گاهی یبوست داشتم

اما مشکل اساسی من نفاخ بودن بود....بشدت روده هام نفاخ هستن متاسفانه

البته معده‌م هم اذیت میکنه

حتی دکتر گفت غذا ک میره تو گلو و گاهی نمیتونی قورت بدی هم برمیگرده ب همین

هموروئید هم دارم

البته از وقتی توالت فرنگی استفاده میکنم مشکل یوبستم برطرف شده

عزیزمبلهدعا کن عمل کنممن مشکل نفاخی خیلی عذابم میده

انجام بده انشالله زود خوب میشی

فقط پرهیزات هم حتما انجام بدید غذاهای کارخونه ای فست فود سرخ کردنی لبنیات نخورید میوه ی خام هم اگه اذیت میکنه بپزید بخورید

یه نسخه بهت بدم باهاش خوب شدی برام دعا کنیک قاشق مرباخوری بارهنگ به همراه یک سوم لیوان عرق نعنا یک س ...

اسی جان باور کن منم اومدم همین دستور رو برات بذارم که دیدم دوستمون برات گذاشته.  من تا 40 شب قبل از خواب خوردم.. واقعا برات معجزه میکنه.  کلا معده و روده و کل اعضای بدن حال میاد... من چون داروی فشار مصرف میکنم گلاب رو حذف کردم

یه نسخه بهت بدم باهاش خوب شدی برام دعا کنیک قاشق مرباخوری بارهنگ به همراه یک سوم لیوان عرق نعنا یک س ...

میشه اینو درست کنم مثلا برا یه هفته

بذارم تو یخچال بعد هی بخورم؟

یا باید هر بار تازه درست کنم؟

میشه اینو درست کنم مثلا برا یه هفتهبذارم تو یخچال بعد هی بخورم؟یا باید هر بار تازه درست کنم؟

هر شب باید تازه درست کنی کاری نداره که همه رو میریزی تو قابلمه ده دقیقه میجوشه آماده اس