2777
2789
عنوان

دیشب مهمونی بود من همه النگوهام دستم کردم رفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 19 پست
چقد خوب کاربریا یادت میمونه

لازم نیست یادمون بمونه میزنیم رو اسم هر کاربری کل تاپیک هاش میاد 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بعدم سه تا تاپیک قبلی نوشتی بچم دندون درد داره حالش بده پول نداریم درستش کنیم یا حالا دورغ میگی یا ا ...

دقیقا ۶سال پیش تو این شرایط بودم و بی پول چون یه معامله کرده بودیم و صفر شده بودیم دخترم دندوناش خراب بود تنها طلاهای یادگاریش بود همه رو فروختم سال ۹۷یا ۸ ۱۳ میلیون خرج دندونش شد که همه شیری بودن و دقیقا یه هفته بعد ۳تا جلوییش افتاد😅اون همه هزینه کردم فقط واسه اینکه یه هفته درد نکشه ولی دندون عقبیاش هنوزم هستن و هیچ وقت پشیمون نشدم چون مال سیاه برای روز بی نواییه

دقیقا ۶سال پیش تو این شرایط بودم و بی پول چون یه معامله کرده بودیم و صفر شده بودیم دخترم دندوناش خرا ...

کار درستی کردی 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید: آیا بالاخره رنج های بشر  پایان یافت؟