2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من رزماری گیاهش رو با ژله اورا قاطی کردم ریختم تو شامپو دارم استفاده میکنم تا ببینم نتیجه میگیرم 

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

سرم چند کاره ی مو 

روغن نارگیل

روغن آرگان

شامپو نرم کننده و  ماسک مو تو حمام 

موهام خیلی خشکه مراقبت میخواد 😤

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

شامپو الپسین آمپول بیوتین و دکسپانتنول و روغن بادام اینا رو با هم استفاده میکردم کلی بیبی هر در آوردم و موهام پر شد تنها مشکلی ک ندارم فقط موهام نرمی قبل رو نداره می‌خوام روغن آرگان بخرم 

اسپری ضد حرارت هم بگید چی استفاده میکنید

ولی ی قطره با ی شامپو با ماسک گرفتم هنوز قطره رو نخوردم چون میخام باردار بشم ضرر داره ولی شامپو رو با ماسکش استفاده میکنم موهام خب شده خدایی

(راز آرامش در زندگی دوچیز است🤞امروز را با خدا قدم بزن🚶‍♀️☝فردا را ب او بسپار👍

من موهام خیلی بد بود همیشه کوتاه میکردم اصلا دوسشون نداشتم 

تا اینکه قبل از حموم روغن رزماری و نارگیل و زیتون و کنجد میزدم به موهام 

رزماری به ریشه بقیه به ساقه 

بعد از حموم هم روغن آرگان 

داخل حموم اخر ماسک مو میزدم 

و دو ساعت هم ریز دوش نبودم ماسکه بره 

در حد یه ابگیری ریز بعدش میام بیرون از حموم

الان موهام تا کمرمه خیلیییی نرمه و پرپشته

دُنیا ارزِش اَخم کردَناتو نَداره 🎀

من موهام خیلی بد بود همیشه کوتاه میکردم اصلا دوسشون نداشتم تا اینکه قبل از حموم روغن رزماری و نارگیل ...

اگه هم میخوای پروتئین تراپی کنی به نظر من بوتاکس گزینه بهتریه

دُنیا ارزِش اَخم کردَناتو نَداره 🎀