2777
2789
عنوان

با احساس تنهایی تون تو زندگی چیکار میکنین

| مشاهده متن کامل بحث + 473 بازدید | 43 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی خدا هم این احساسات رو در ما نهادینه کرده دیگه؟

آره ولی یه کاری کرده که تهش باز به خودش برگردیم و بگیم هیچکس خدا نمیشه برامون

انگار بهمون تعصب داره!!!

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

اینقدر گریه میکنم و بداخلاق میشم ک قابل تحمل نیستم ولی بازم خداروشکر میکنم بچه هامو دارم شوهرمو دارم ...

و این خیلی بده پناهی که باید امن باشه بدترین آسیب ها رو ب تو بزنه

کنارتم از راه دورم خداحافظ ماه خوبم ~ فرفری🍫

منم همینطورولی به نظرم ادما همیشه تنهان،هیچکس نمیتونه کامل کسیو درک کنه،شاید به ظاهر ابراز همدردی کن ...

درسته اما همون نصف نیمه هم نیست

نمیدونم تو چه مقطعی از زندگی هستی.یه جا نشین.سرکار برو باشگاه برو فعال که باشی این حس سراغت نمیاد

روزای خوبی نیستم مقطع بدیه از زندگب

مشغولم اما نمیتونم درگیر نشم

یه چیز کلی بگم

وقتی حالتون تنهایی خوب نیست و احساس خوبی ندارید مطمئن باشید وقتی ازدواج کنید هم این حس به سراغتون میاد.

کسی که بلده تنهایی حال خودشو خوب کنه بعد از ازدواج هم حال خوبی داره

و این خیلی بده پناهی که باید امن باشه بدترین آسیب ها رو ب تو بزنه

بعد فوت بابام همه خوب بودن الا من 

همه ادم بودن الا من 

منم کشیدم کنار شاید هر ۲۰ روز یبار برم خونه مادرم اونم از سر زنگاش ک هی میگه بیا 

ولی دلم کنارشون اروم نیست