2777
2789
عنوان

فامیلای شوهرم دیوونم کردن بچه ها چطور حوابشونو بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 976 بازدید | 39 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ولی مشکل خواهرت قابل درمانه، نیاز به روانپزشک دارهو اینکه پروسه شاید طولانی و سخت باشه ولی کمکش کنید

بهترین روانپزشکای شهر بردیمش کلی دارو میدن میخوره دو ماه خوب میشه باز بدتر میشه دیگه روش جواب نمیده احتیاج ب داروی قوی تر پیدا میکنه بدنش

آخیش...خنک شدم واقعا😄😄

عشق منه 

دو متر زبون داره 😅

کسی پشتش حرف بزنه تو دهنش میزنم 

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan

این از اعصابه و گر ن مشکل جسمی ندازعداروی اعصابم میخورد سه ماه خوب میشد باز بدتر میشد باید داروی قوی ...

درسته میگی از اعصابه.ولی حتما یه اتفاقی افتاده در گذشته براش ک رو اعصابش فشار اومده و اینجوری داره بهش فشارمیاد و خودشو نمیتونه تخلیه کنه،.. ی فیلم ترکی هس اتاق قرمز،سریاله. به همه مردم ایران پیشنهاد میکنم دانلود کنن نیگا کنن،بعد می‌فهمید ک همه رفتارای بزرگسالی مربوط ب بچگیه،ک پدرمادر یا اطرافیان چطور با بچه برخورد کردن،بعد اون بچه در بزرگسالی همه رو بروز داده،یکی با پرخاشگری،یکی باخیانت،یکی با معده درد، یکی با شکم درد،اصن خییییلی فیلم جالبی هست حتما اتاق قرمز رو نیگاکنین،موضوع روانشناسی هس،همه آدما میان پیش روانشناس فقط تعریف میکنن و بازگویی خاطرات باعث خوب شدن حالشون میشه....دکتره هیچی بهشون نمیگه و فقط بدون قضاوت ب حرفاشون چ درست چ اشتباه فقط گوش میده،همین.و بهشون حق میده، اوناهم کم کم متوجه اشتباهشون میشن و عقده دلشون رو میریزن بیرون و سبک میشن و بعد برجامعه برمیگردن 

بهترین روانپزشکای شهر بردیمش کلی دارو میدن میخوره دو ماه خوب میشه باز بدتر میشه دیگه روش جواب نمیده ...

روانپزشک دارومیده،روانشناس درمان روح میکنه.

شما پیش روانشناس خوب برید تا ب حرفای ابجیت گوش بده بدون قضاوت کردنش،بخدا ابجیت هیچیش نیس...دارم بهت میگم هیچیش نیست..

خدا واسه هم نگهتون داره😍

خدا عزیزاتو برات نگه داره قشنگم ❤️

یه وکیل - مهندسِ فمینیستِ محیط زیستیِ آچار به دست که عاشقِ همسرش ، حیوانات ، موسیقی و زندگیه #حامی_حیوانات #individualism# childfree #vegan