2777
2789
عنوان

خانما از وقتی پسر دومم بدنیا اومده یک روز خوش ندارم از هر لحاظ

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 50 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی بچه ها خوابن بشینین باهم حرف بزنین بنظر من همه چی مثل اوله ولی چون بااون بچه دوم وقت وانرژی زیا ...

باور کن بدترین نقطه ضعفم همونه اصلا حرف زدن بلد نیستم

آرمی بی تی اس .دانشجو ادبیات
منم یه ۱۴با یه هفت ساله دارم خونم میدون جنگه ،ولی زندگی با همینا شیرینه بچه که بشینه فیلم ببینه با گ ...

اره..خواهر من از گاها از این صحنه های دعواشون عکس میگیره.بعدا براشون نشون میده چقد میخندن

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

ببین شبا نباید بچتو شیر بدی دوقلوهای من ۱۰ میخوابن تا ۷ و ۸ از شیر شب بگیر تا راحت شی

خب شیر نخوره پس چ بخوره 

پسرم تا صب 3 بار تو خواب شیر میخوره

اره اونم هست خداروشکر خیلی رفتو امد نداریم تقریبا صفرولی جمعه ک خونه مادرشوهر بودیم هر وقت برمیگردیم ...

اهان پس حواست باشه ،که هیزم تو آتیش حسود و خناس جماعت نندازی ،

معمولی بگو از زندگیت ،زندگیتو معمولی نشون بده دست از سرت وردارن 

خب شیر نخوره پس چ بخوره پسرم تا صب 3 بار تو خواب شیر میخوره

مگه روزا بهش شیر و غذا نمیدی؟ بچه ۱۶ ماهه چرا اینقد باید شیر بخوره؟

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
قاطی کردم شبیه مریض روانی شدم

حق داری منم الان دومیم ۱۴ ماهشه و همین حال رو دارم

فقط سعی کن قبل اینکه همسرت میاد در حد خیلی کم فضای خونه رو اروم و مرتب کنی که اولین مواجهتون با همدیگ پرتنش نباشه

خیلی غر نزن باور کن همینقدر که تو خسته‌ای همسرتم از وضعیت آشفته حضور بچه کوچیک خسته است به پر و پای هم نپیچین اگ بحثیم پیش میاد کشش ندین و در لحظه تمومش  کن و پی‌اش رو نگیر

غذاهای ساده بپز ولی سعی کن همون غذای سادت به موقع حاضر باشه چون گرسنگی بچهارو بداخلاق میکنه و بعد این دامنه بداخلاقی اعصاب هردوتون رو خورد میکنه و بیشتر به هم گیر میدین و باهم بداخلاقی میکنین

باور کن بدترین نقطه ضعفم همونه اصلا حرف زدن بلد نیستم

رو خودت و اعتماد به نفست کار کن.اگه نتونی حرف بزنی اوضاع بدتر میشه..حتی اگه نتونی حرف بزنی به پدرش بگو کوچیکه رو یکی دوساعتی ببره بیرون یا حتی هردوتارو یکم استراحت کن.مغذت اروم بشه..الان هوا سرده تابستون بشه بچه ها برن بیرون تو پارکی حایی انرژیشون رو تخلیه کنن تو هم اروم میشی

ولی تا وقتی تو نیستی امکان نداره..فکر میکردم یکیو پیدا کردم که کمکم میکنه ولی نکرد..دیگه کجا برم نمیدونم..جایی ندارم ..من با خودمم غریبم..من با خودمم میجنگم برای اینکه فراموشت نکنم..عاشق تو شدن دست من نبود..فراموش شدنتم دست من نیست ..ببخش اگه بدون تو نفس میکشم

حق داری منم الان دومیم ۱۴ ماهشه و همین حال رو دارمفقط سعی کن قبل اینکه همسرت میاد در حد خیلی کم فضای ...

اره شوهرم میاد ی فیلم ببینه کلی جنگ و دعوا داریم