2777
2789
عنوان

پانکچر بیمارستان بهمن دکتر سهیلا عارفی

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 18 پست
خدا لعنتشون کنه مثلا خصوصیه😑فضای بیرون و نمای بیمارستان و ک دیدم خیلی خوب بود ولی تا حالا نرفتم داخ ...

مرضای فروتن هم راضی بودند و بیشتر از اخلاق خوبش تعریف میکردند و میگفتن بخاطر اخلاق بد عارفی پیشش نرفتن .
منم بخاطر اینکه مام گرون میگیره نرفتم ولی اشتباه کردم نظم و دقت و تمیزی اونجا ارزشش رو داره . من خونده بودم که اتاق انتقال جنین تو موفقیت انتقال تاثیر داره . و مام اتاق انتقالش ی دستگاه گرونی داره که ریز ذرات هوارو میگیره و تصویه میکنه . اونوقت بهمن ی اتاق واقعا شنبیه انباری پر ترولی پره وسیله . بیمار با دمپایی که رفته دستشویی میرفت اتاق عمل . یکی با کفش تا دم اونجا میومد تازه بهش میگفتن برو دمپایی پات کن . دستشویش کوچیک و خیس و کثیف و افتضاح 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

الان پانکچر بهمن 26 و 4500 فرض شد . مام 30 تا 32 تومن پانکچر و 5 فریض میشه . خیلی هم فرق نمیکنه . فک ...

اره نام خیلی تمیزه

کسی مخالف حرفام هست ریپ نکنه   سایت پرشده از بچه‌های کم سن و سال حوصله حرف زدن با شماها رو هم ندارم ریپ کنین گزارش میخورین

عزیزم قبل از شروع داروها کلا چندتا فولیکول داشتی؟ذخیرت چنده؟

من ۳۴ سالمه امروز رفتم مرکز مام برای ای وی اف با دکتر نیره تمیزی. قبلا سه بار سابقه پانکچر پوچ داشتم تبریز.

گفت ذخیره تخمکات کمه. ۶ تا داشتم گفت ممکنه جنین بشن ممکنه هم نشن. دارو داده از روز اول سیکلم شروع کنم روز نهم دوباره برم پیشش.

تو خدای آرزوهای محالی❤️🥰